Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Ποιοί μετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναικού

Ποιοί μετέχουν στο νέο Διοικητικό Συμβού...

Τι δήλωσε μετά την Γενική Συνέλευση ο Γιάννης Αλαφούζος

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τη γενική συνέλευση των μετόχων που ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες. Παρών στη διαδικασία ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος, που επελέγη και στο Δ.Σ., μετά από πρόταση του μεγαλομετόχου, Γιάννη Βαρδινογιάννη (εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο Αθηνά Μπαλωμένου). Από τους υπόλοιπους βασικούς μετόχους, το «παρών» έδωσε μόνο ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

Αναλυτικά, τα 19 μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ είναι οι: Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης (υποδείχθηκαν από την πλευρά Βαρδινογιάννη), Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης (εκπροσωπούν τον Ανδρέα Βγενόπουλο), Λεωνίδας Πολέμης (ορίστηκε από τoν πατέρα του Αδαμάντιο), Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος (δήλωσαν ανεξάρτητοι), Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας (μικρομέτοχοι). Το νέο Δ.Σ. (απομένει να οριστεί ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη) θα συνεδριάσει και θα συγκροτηθεί σε σώμα αύριο το μεσημέρι.

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται. Όλοι μαζί πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε», δήλωσε μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης ο κ. Αλαφούζος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters