Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η Εθνική πόλο γυναικών ξεκινά τη «μάχη» για τους Ολυμπιακούς

Η Εθνική πόλο γυναικών ξεκινά τη «μάχη» ...

Παρούσα η πατρινή περιφερειακός Αγγελική Γερόλυμου

Μετά την Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία πέρασε με επιτυχία τον σκόπελο του προολυμπιακού τουρνουά και εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η σκυτάλη περνάει στην πρωταθλήτρια κόσμου, την Εθνική ομάδα των γυναικών, που από τη Δευτέρα του Πάσχα στην Τεργέστη θα δώσει τη δική της «μάχη» για να εξασφαλίσει την παρουσία της στο κορυφαίο ραντεβού του παγκόσμιου αθλητισμού το προσεχές καλοκαίρι στο Λονδίνο.

Η ελληνική αποστολή αναχώρησε σήμερα για την Ιταλία και ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης δίνει το σύνθημα: «Έχουμε έμπειρη ομάδα με θέληση για διάκριση, κάτι που έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα».

Η Εθνική μας συμμετέχει στον 2ο όμιλο του προολυμπιακού τουρνουά, αρχίζει τους αγώνες της τη Δευτέρα με πρώτη αντίπαλο τη Βραζιλία και καθημερινά μέχρι την Πέμπτη θα κοντραριστεί κατά σειρά με τον Καναδά, το Καζακστάν και την Ολλανδία.

Στον 1ο όμιλο μετέχουν υπερδυνάμεις του αθλήματος, όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, η Ρωσία, η Ουγγαρία και η Ισπανία, γεγονός που κάνει αρκετά δύσκολη την αποστολή της στον χιαστί αγώνα που θα κρίνει και την πρόκριση στους Ολυμπιακούς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters