Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών - Ανθρωποκυνηγητό απο την αστυνομία για τους ληστές του ταχυδρόμου στα Ζησιμέικα

Αχαϊα: Βρέθηκε το αυτοκίνητο των ληστών ...

Οι ληστές χτύπησαν στο κεφάλι τον ταχυδρόμο με το όπλο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στο Χαϊκάλι βρέθηκε πριν απο λίγη ώρα το ...τρακαρισμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι ληστές το πρωί όταν επιτέθηκαν σε ταχυδρόμο. Το κόκκινο Alfa Romeo εντοπίστηκε λίγα χιλιόμετρα  πιο μακριά απο το σημείο της ληστρικής επίθεσης.

13.56: Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομική διεύθυνση Ηλείας προκειμένου να εντοπιστεί ένα κόκκινο αυτοκίνητο όπου επιβαίνουν τρεις ένοπλοι όπου στις 11:55 πμ επιτέθηκαν στον ταχυδρομικό διανομέα  κοντά στα σύνορα της Ηλείας.

Όπως αναφέρει το iliapost.gr το κόκκινο αυτοκίνητο είναι μάρκας Alfa Romeo και ο αριθμός κυκλοφορίας του είναι ΙΖΚ 1965.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών Αρχών κινήθηκαν προς την Ηλεία προκειμένου να διαφύγουν την σύλληψη.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Θύμα ληστών πριν από λίγο ταχυδρομικός διανομέας στα Ζησιμέικα της Κάτω Αχαΐας. Οι τρεις δράστες του είχαν στήσει καρτέρι και κατάφεραν να του αποσπάσουν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περί τις 25.000 ευρώ, χρήματα που ήταν κυρίως οι συντάξεις των κατοίκων της περιοχής.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι τρεις δράστες περίμεναν σε ένα κόκκινο ΙΧ τον διανομέα. Μόλις τον είδαν τον πλησίασαν με τα όπλα ζητώντας του τα λεφτά. Μάλιστα τον χτύπησαν στο κεφάλι με το όπλο για να κάμψουν την όποια αντίστασή του. Ο ταχυδρόμος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας.

Αυτή την ώρα μεγάλη δύναμη της αστυνομίας έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των τριών δραστών, οι οποίοι φέρονται αποφασισμένοι για όλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις