Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Απριλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 2 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Το ωραίο τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης σήμερα τονώνει τη ζωτικότητά σας, φέρνει χαρά, δημιουργικότητα, αισιοδοξία και ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις. Η επαφή με τα παιδιά σάς γεμίζει. Αυτό που θέλει προσοχή είναι τα οικονομικά σας, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από υπερβολές και αλόγιστα έξοδα – φανείτε πιο προσγειωμένοι.

Ταύρος

Το τετράγωνο Σελήνης-Δία σήμερα βγάζει τον τεμπέλικο εαυτό σας στην επιφάνεια, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές, τόσο στη συναισθηματική έκφραση, όσο και στο φαγητό και τις απολαύσεις. Η διάθεση είναι θετική ωστόσο, ενώ καλά πάνε θέματα σπιτιού και οικογένειας – κλείσιμο και ορισμένων σχετικών ζητημάτων.

Δίδυμοι

Η θετική όψη Ήλιου-Σελήνης σήμερα προσφέρει αισιοδοξία, κάνει το κλίμα στις σχέσεις ευχάριστο, ενώ ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις επαφές, αλλά και τις βόλτες, τη δικτύωση και τις συναντήσεις με φίλους, οι οποίοι είναι πηγή χαράς. Καλή μέρα επίσης για συναντήσεις με άτομα εξουσίας και συζητήσεις – όχι για συμφωνίες.

Καρκίνος

Η Σελήνη τονίζει τα οικονομικά σας σήμερα, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με τον Ήλιο φέρνει βελτίωση στα έσοδα και στήριξη γενικά. Μπορεί να θελήσετε να κάνετε αγορές, ωστόσο ακόμα ο Ερμής δεν έχει γυρίσει σε ορθή πορεία (από 4/4) και καλό θα ήταν να τις αποφύγετε. Προσέξτε επίσης κάποιες υπερβολές με τις παρέες σας.

Λέων

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας και κάνει το κλίμα εξωστρεφές και θετικό, ενώ σχηματίζει ευνοϊκή όψη με τον Ήλιο, η οποία προσφέρει ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, δημιουργικότητα κι αισιοδοξία. Μέρα με αρκετό χιούμορ και χαρά, ωστόσο προσέξτε τις υπερβολές, αλλά και την αμέλεια ή κάποιες αφελείς κινήσεις και λάθη στα επαγγελματικά.

Παρθένος

Καθώς διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο η Σελήνη σήμερα, μπορεί να έχετε ανάγκη για λίγη απόσυρση και ησυχία. Ωστόσο το κλίμα είναι θετικό γενικά, ενώ εύκολα μπορείτε να κλείσετε ζητήματα που σας απασχολούν, οικονομικά και άλλα. Προσέξτε τα λάθη και τις παραλείψεις, κυρίως σε θέματα νομικά, σπουδών και στα ταξίδια.

Ζυγός

Μια αισιόδοξη μέρα, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να τονίζει τον οίκο της φιλίας και να φέρνει ευχάριστες συναντήσεις με τις παρέες σας. Ιδανική μέρα για δικτύωση και για διεύρυνση και του κύκλου σας μέσα απ’ τα online social media. Σχέσεις και συνεργασίες πάνε πολύ καλά. Προσέξτε τις αφελείς οικονομικές κινήσεις.

Σκορπιός

Μια αρκετά καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας, με την ωραία όψη Ήλιου-Σελήνης να φέρνει θετικές εξελίξεις, εύνοια από άτομα εξουσίας, ενώ το κλίμα στο χώρο δουλειάς είναι αισιόδοξο και επικρατεί το χιούμορ. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι ακρότητες στις σχέσεις αλλά και οι υπερβολές στο φαγητό, η τεμπελιά και τα λάθη.

Τοξότης

Η θετική όψη Ήλιου-Σελήνης σήμερα προσφέρει αισιοδοξία και ευκολίες, ενώ τονώνει την αυτοπεποίθηση και τη ζωτικότητά σας. Δημιουργική και πιο χαρούμενη μέρα, με ευνοϊκές εξελίξεις στα ερωτικά. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η αφέλειά σας και η αμέλεια, κυρίως στην εργασία, τις σπουδές και σε νομικά ζητήματα.

Αιγόκερως

Θετική για θέματα οικονομικά και σπιτιού είναι η σημερινή μέρα, με την ευνοϊκή όψη Ήλιου-Σελήνης να προσφέρει μια ώθηση στα ζητήματα που σάς απασχολούν. Το κλίμα επίσης είναι αισιόδοξο, ενώ και στα ερωτικά υπάρχει ευχάριστη συναισθηματική ανταλλαγή. Μια τάση για λάθη και αφελείς κινήσεις μόνο προσέξτε.

Υδροχόος

Το τετράγωνο Σελήνης-Δία σήμερα σάς κάνει λίγο επιπόλαιους και ωθεί σε υπερβολές και αμέλειες, ωστόσο η διάθεση είναι θετική και υπάρχει χιούμορ κι αισιοδοξία. Μια κοινωνική μέρα γενικά, με ευχάριστες συναντήσεις, ερωτικές γνωριμίες ή επαγγελματικές επαφές. Ιδανική μέρα για socializing και κουβεντούλα.

Ιχθείς

Μια θετική μέρα για τα εργασιακά και τα οικονομικά σας, με στήριξη από άτομα εξουσίας και βελτίωση των εσόδων. Γενικά η καθημερινότητα σήμερα είναι ευχάριστη και απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η αοριστία και τα λάθη στην επικοινωνία και σε διάφορες συναλλαγές – να είστε ακριβείς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being