Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολυμπία: Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν τον Αλβανό που συνελήφθη για τη ληστεία στο Μουσείο

Ολυμπία: Δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν το...

Τα αποτυπώματα δεν δίνουν απόδειξη

Σε πραγματικό θρίλερ, εξελίσσεται η ληστεία στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας μετά την προχθεσινή  σύλληψη στην Αθήνα σεσημασμένου κακοποιού αλβανικής καταγωγής ο οποίος συμμετείχε σε ομάδα ληστών που έκαναν πριν ένα χρόνο επιδρομές σε κοσμηματοπωλεία της Κρέστενας και της Ολυμπίας. Μέχρι στιγμής, δεν προκύπτει ότι ο συγκεκριμένος Αλβανός έχει συμμετάσχει στη θεαματική «μπούκα» στο μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας όπου οι δύο ένοπλοι αφαίρεσαν 77 εκθέματα.

Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή καθώς δεν φέρεται ο συλληφθείς Αλβανός να αποτελεί τον έναν από τους δύο ληστές αν και οι αρχικές διαρροές από την Αστυνομία έλεγαν πως ο σωματότυπος του ταιριάζει με αυτόν του δράστη που φαίνεται στα καρέ του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Tην ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει δυσκολία στην ταυτοποίηση του δακτυλικού αποτυπώματος που βρέθηκε σε μονωτική ταινία στο σημείο της ληστείας καθώς το δείγμα δεν είναι αρκετό για να υπάρξει απόλυτη ταυτοποίηση.

Με αυτό το δεδομένο, όλο το βάρος των αρχών πέφτει στις τηλεφωνικές επαφές που έγιναν λίγο πριν και λίγο μετά τη ληστεία καθώς η αξιοποίηση τους μπορεί να δώσει σημαντικά στοιχεία στα χέρια των αρχών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις