Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Βράβευση του προσωπικού της Carglass® από τον CEO του ομίλου Belron®

Βράβευση του προσωπικού της Carglass® απ...

Διακρίθηκε εκτός των άλλων για την εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της.

Η Carglass® ηγέτιδα δύναμη στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου στην εγχώρια αγορά, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου είχε την τιμή να φιλοξενήσει στην ετήσια κοπή  της πίτας της τον CEO της Belron® - του ομίλου στον οποίο ανήκει- προκειμένου να βραβεύσει ο ίδιος αυτοπροσώπως το προσωπικό της εταιρίας που διακρίθηκε παγκοσμίως. Όπως και ο ίδιος ο κ. Gary Lubner επισήμανε, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Εξυπηρέτησης του Πελάτη (BECSA) που πραγματοποιήθηκε απ’ την Belron®, απ’ τις 12 βραβεύσεις που έγιναν, οι 2 πρώτες ήταν Ελληνικές κάτι το οποίο είναι αξιοσημείωτη επιτυχία για την Carglass® της χώρας μας και φυσικά αναδεικνύει την παγκοσμίως αναγνωρισμένη ποιότητα των υπηρεσιών της.

Με βάση τις μετρήσεις που πραγματοποιούνται συνεχώς για τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών απ’ τις υπηρεσίες της Carglass® (μέθοδος μέτρησης NPS), οι βραβεύσεις έγιναν σε επιμέρους κατηγορίες. Πιο αναλυτικά, ο Σπύρος Δημόπουλος, τεχνικός στο κατάστημα της Πάτρας και με δείκτη εξυπηρέτησης NPS 100%, κατάφερε να πρωτεύσει στην κατηγορία «Gone the extra mile», δηλαδή για αυτούς που είναι ικανοί να προσφέρουν κάτι παραπάνω απ’ το αναμενόμενο, παίρνοντας την ανώτερη βαθμολογία και από τους 46 υποψηφίους. Παράλληλα, η ομάδα του καταστήματος της Λάρισας, που έχει απ’ τους υψηλότερους παγκόσμια δείκτες εξυπηρέτησης στο 94%, διακρίθηκε επίσης στην κατηγορία «Showed long term consistency», που σημαίνει ότι προσφέρει σταθερά και για μεγάλο χρονικό διάστημα την άριστη εξυπηρέτησή του.

Ο CEO της Belron®, αναγνώρισε την Carglass® Ελλάδας για την επιτυχημένη πορεία της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την διακεκριμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά