Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Πανηλειακός: Ξεσηκωμός των φιλάθλων! Παρών κι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος!

Πανηλειακός: Ξεσηκωμός των φιλάθλων! Παρ...

Πιθανότατα κι ο Τζόρτζεβιτς!

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς ξαναμπαίνει κι επίσημα πλέον ο Πανηλειακός μετά τον ορισμό των αγώνων από την Ένωση Β' - Γ' Εθνικής την Τετάρτη, αφού το πρωτάθλημα οριστικά θα αρχίσει ξανά την Κυριακή μετά από τη γνωστή διακοπή των δυο τελευταίων εβδομάδων! Ο Πανηλειακός την Κυριακή (3.00) υποδέχεται την Καλαμάτα στο Στάδιο Πύργου σε αυτό το πελοποννησιακό ντέρμπι (με έναν από τους πιο "παραδοσιακούς" αντιπάλους), και με βάση το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, από την πολύ πετυχημένη πορεία της ομάδας, είναι ήδη σίγουρο ότι η προσέλευση του κόσμου θα είναι η μεγαλύτερη ως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα και θα υπάρχει ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ στο Στάδιο!

Άλλωστε οι προβλέψεις δίνουν και καλές καιρικές συνθήκες για την ημέρα αυτή.

Μεγάλο ματς, σπουδαία ατμόσφαιρα και στιγμές από το ένδοξο παρελθόν, θα είναι η συνολική εικόνα της αναμέτρησης αυτής!

Γιαννακόπουλος "Μεγάλο ματς και μεγάλες στιγμές"

Ενώ υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι στο ματς αυτό θα υπάρξουν και πολύ σημαντικές παρουσίες προσώπων που έχουν παίξει τεράστιο ρόλο στη σύγχρονη ιστορία του Πανηλειακού (όπως μας μεταφέρθηκε από διοικητικές πηγές).

Έτσι λοιπόν, θα βρίσκεται την Κυριακή στο Στάδιο Πύργου ο Στέλιος Γιαννακόπουλος!!! Πολύ πιθανόν κι ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς (αναμένεται ως αύριο η τελική απάντηση του). Τεράστιοι άσοι που αναδείχτηκαν μέσα από τον Πανηλειακό κι έχουν συνδέσει τα ονόματα τους και την παρουσία τους στον Πύργο και τον Πανηλειακό με τη "χρυσή" περίοδο της ομάδας! Και αυτή η παρουσία θα ξυπνήσει ακόμα περισσότερο μνήμες τέτοιων ντέρμπι και τέτοιων εποχών, κάνοντας τις"ερυθρόλευκες" καρδιές να χτυπήσουν ακόμα πιο δυνατά!

Όπως μετέφερε προς τους διοικούντες της ομάδας ο Στέλιος Γιαννακόπουλος: "Έρχομαι να δω ένα ντέρμπι από τα παλιά! Να ζήσω τις μεγάλες στιγμές ενός τέτοιου μεγάλου ματς του Πανηλειακού με την Καλαμάτα, όπως και τότε! Να ζήσω επίσης και τη μεγαλειώδη ατμόσφαιρα των χιλιάδων φιλάθλων, που ξέρω ότι θα κατακλύσουν τις κερκίδες!".

Αντωνίου: "Έτοιμοι για τη νίκη"

* Στον αγωνιστικό τομέα, δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου. Την Τετάρτη έγινε μεσημεριανή προπόνηση (ενώ επίσης της Πέμπτη και την Παρασκευή θα είναι μεσημεριανές, στις 3.00 μμ.).

Αισιόδοξος για το κυριακάτικο μεγάλο ματς αλλά και με την πίστη πως η διακοπή του πρωταθλήματος το τελευταίο διάστημα, δεν ζημίωσε την αγωνιστική ετοιμότητα του Πανηλειακού δήλωσε ο Σωτήρης Αντωνίου:

«Η προετοιμασία συνεχίζεται ομαλά και θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το πραγματικά μεγάλο ματς στην επανέναρξη την Κυριακή. Ευτυχώς, αυτό που διαπιστώνω από τις καθημερινές προπονήσεις είναι πως δεν μας έχει επηρεάσει η διακοπή. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω στον τρόπο παιχνιδιού μας που έχουμε από την αρχή φέτος, και δεν πειραματιστήκαμε στο διάστημα της διακοπής με καινούργια πράγματα. Ζητούμενο ήταν να διατηρήσει η ομάδα τον ρυθμό της και το αγωνιστικό της πλάνο. Αυτό το έχουμε καταφέρει και πιστεύω ότι θα το δείξουμε και την Κυριακή, όπου μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη, μπροστά στους φιλάθλους μας, που περιμένουμε περισσότερους από κάθε άλλη φορά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ξεσηκωμός των φιλάθλων!

Ξεσηκωμός επικρατεί στο μεταξύ στις τάξεις των φιλάθλων του Πανηλειακού για το μεγάλο παιχνίδι με την Καλαμάτα και την Κυριακή στο στάδιο του Πύργου θα υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Τόσο από τις χιλιάδες των φιλάθλων που θα παρευρεθούν, όσο και από αυτά που ετοιμάζουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, οι οποίοι ήδη βρίσκονται σε έντονη κινητοποίηση!

Η εικόνα που θα παρουσιαστεί θα είναι εντυπωσιακή! Και ο κόσμος θα αποτελέσει πραγματικά το δωδέκατο παίκτη!

Στα πλαίσια των ετοιμασιών, καθημερινό είναι και το ραντεβού στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού (στον Πύργο, οδός Μπιζανίου 7), ώρες από 6.00 μμ. ως 9.30 μμ.

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί φίλαθλοι του Πανηλειακού θα έρθουν κι από την Αθήνα! Όπως επίσης κι από άλλες περιοχές της χώρας (φοιτητές, κ.τ.λ.)!

Μάλιστα από τοPaniliakos Athens club εκδόθηκε και ανακοίνωση γνωστοποίησης εκδρομής, όπου αναφέρονται τα εξής:

"Το ματς που περιμέναμε όλοι από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση για το φετινό πρωτάθλημα της Football League 2 έφτασε: ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΑΡΑ Vs Kαλαμάτα!!!Το Paniliakos Athens club θα είναι εκεί. Γι' αυτό οργανώνουμε μετάβαση για Πύργο αυθημερόν την Κυριακή με λεωφορείο. Για το λόγο αυτό όσοι επιθυμείτε να ταξιδέψετε μαζί μας, καλό είναι να ενημερώσετε κάποιο από τα άτομα που ασχολούνται ενεργά με την οργάνωση του Athens Club (καθώς και από τις σελίδες στο facebook)".

* Ο Σύλλογος Φίλων Πανηλειακού ευχαριστεί θερμά και δημόσια το βουλευτή Ηλείας κ. Κώστα Τζαβάρα για τη σημαντική προσφορά του σε δραστηριότητες του Συλλόγου.

Επίσης, ανάλογες θερμές ευχαριστίες εκφράζονται προς την βιοτεχνία ζαχαροπλαστικής ΗΛ.ΒΙ.ΖΑΧ. (και τον Πάνο Χρονόπουλο) καθώς και προς το βιβλιοπωλείο Κορκολή στον Πύργο, και για τις δικές τους προσφορές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters