Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Αριστόβουλος Δημόπουλος: Όλοι μαζί να βγάλουμε την Αχαϊκή οικονομία από το αδιέξοδο

Αριστόβουλος Δημόπουλος: Όλοι μαζί να βγ...

Δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού για την 1η Ημερίδα της Newsplus

Στην 1η Ημερίδα της Newsplus με τίτλο «Η Αχαΐα στην Κρίση: Αδιέξοδα - Προτάσεις – Προοπτικές» παραβρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Αριστούβουλος Δημόπουλος. Επ’ αφορμή της συγκεκριμένης εκδήλωσης, σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εκδήλωσης. Πραγματικά, τέτοιες πρωτοβουλίες σπανίζουν. Ήταν μια εξέχουσα ευκαιρία να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι πολιτικοί παράγοντες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι του επιστημονικού κόσμου και να συζητήσουν ανοιχτά για τα προβλήματα που μαστίζουν την Αχαϊκή οικονομία αλλά και τις προοπτικές που εξακολουθούν να υπάρχουν για την ευημερία της, εν μέσω χαλεπών καιρών και δυσμενών περιστάσεων.

Μόνο μέσα από το δημιουργικό διάλογο και την υιοθέτηση συγκεκριμένων στρατηγικών από τους τοπικούς παράγοντες θα βγάλουμε την Αχαΐα από το τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει εδώ και δεκαετίες. Με την ενίσχυση της γεωργίας, των βιοτεχνιών, των βιομηχανιών, με την εκμετάλλευση της τεχνογνωσίας που διαθέτει το Πανεπιστήμιο Πατρών, αλλά και την συνεπικουρία του δημόσιου τομέα (σε ρόλο αρωγού των επαγγελματιών και όχι τιμωρού) θα προχωρήσουμε μπροστά.

Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Αυτοκινητοδρόμιο, το νέο λιμάνι της Πάτρας και το θαλάσσιο μέτωπο που αποδόθηκε στον πατρινό λαό, με σωστό σχεδιασμό και εκμετάλλευση, δύνανται να αποτελέσουν και αυτά πυλώνα ανάπτυξης.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά