Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Το παρασκήνιο της αποχής!

Το παρασκήνιο της αποχής!

Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε μομφή κατά του Σπύρου Καλογιάννη

Λεκτικές αντιπαραθέσεις, μομφή στον Σπύρο Καλογιάννη, απειλή παραίτησης, αποχής συνέχεια, απεργοσπαστικές κινήσεις, ριζοσπαστικές προτάσεις, ψύλλοι στα αυτιά και επικοινωνία με ΟΠΑΠ σε ανοιχτή ακρόαση συνέθεσαν ένα καυτό τρίωρο στο ΔΣ της Ενωσης Β'-Γ' Εθνικής, στο οποίο δεν υπήρξε ουσιαστική εξέλιξη σε κανένα από τα θέματα που απασχολούν (χορηγία ΟΠΑΠ και ασφαλιστικό).
Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έκανε μομφή κατά του Σπύρου Καλογιάννη για την αδυναμία επίτευξης συμφωνίας με τον Οργανισμό, τα έβαλε με τους Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα και κατέληξε πως η απεργία είναι παράνομη και θα την προσβάλει νομικά.

«Αν δεν κάνω, παραιτούμαι»
«Το συμβούλιο είναι αναξιόπιστο και ανακόλουθο. Θα στείλω εξώδικο στη διοργανώτρια για να ορίσει αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα. Η ομάδα θα παίξει, δεν με νοιάζει τίποτα. Η απεργία του ΠΣΑΠ δεν ισχύει νομικά. Η ασφάλιση της La Vie έχει προαιρετικό χαρακτήρα, αφού υπάρχει αυτή του ΙΚΑ» είπε ο γνωστός ποινικολόγος. «Εδώ είμαστε μέτοχοι μιας εταιρείας και οι μάνατζερ αυτής δεν έχουν πετύχει στο έργο τους» συμπλήρωσε, «φωτογραφίζοντας» τον Καλογιάννη που σήκωσε το... γάντι.

«Αν νομίζετε ότι δεν σας κάνω, παραιτούμαι αυτήν τη στιγμή» απάντησε και σηκώθηκε να φύγει (σ.σ.: τον συγκράτησαν οι υπόλοιποι). Στη συνέχεια ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής πήρε πίσω τα περί παραίτησης και έβαλε στη θέση του τον εκπρόσωπο του Διαγόρα Μιχάλη Σταθόπουλο, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να επαναφέρει τον πρώτο στην τάξη.

«Εσάς σας κάνει χάρη η ένωση που συμμετέχετε στο πρωτάθλημα. Δεν πληρώνετε, δεν έχετε να φάτε και απορώ πώς κρατάτε την ομάδα. Με μένα βάλατε την πρώτη ομάδα και με τους άλλους τα πιτσιρίκια». Ανάλογη επίθεση έκανε και στον Μιχάλη Αδαμάκη του Εθνικού Αστέρα: «Κατεβήκατε σε όλα τα ματς με τα πιτσιρίκια και εναντίον μας βάλατε την κανονική ομάδα και παίξατε δυνατά». Ο πρόεδρος της καισαριανιώτικης ΠΑΕ απάντησε: «Και εσύ πήγες με την καλή σου ομάδα στην Επανομή και έφαγες έξι».

Το τηλεφώνημα Βαρουξάκη και η πρόταση Σαλευρή
Οταν τα πνεύματα ηρέμησαν, ορισμένοι πρόεδροι ενημέρωσαν πως έχουν κάνει προσωπικές επαφές με εταιρείες για χορηγία του πρωταθλήματος, αλλά οι προσφορές τους ήταν πολύ μικρότερες σε σχέση με αυτήν που θεωρούν πως θα έχουν από τον ΟΠΑΠ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Πλατανιά Στέλιος Βαρουξάκης επικοινώνησε με τον ΟΠΑΠ, έβαλε το τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση, ζητώντας εδώ και τώρα συνάντηση με αντιπροσωπεία από το συμβούλιο.

Η απάντηση ήταν βγαλμένη από την ίδια κασέτα: «Θα ειδοποιηθείτε για συνάντηση τις επόμενες ημέρες». Ο πρόεδρος της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής πρότεινε στην περίπτωση που τελικά δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον ΟΠΑΠ «να σπάσουμε τη σύμβαση αποκλειστικότητας». Σε εκείνο το σημείο ο Κούγιας προσφέρθηκε για τις νομικές διαδικασίες.

Ψύλλοι στα αυτιά
Η αλήθεια είναι, πάντως, πως υπάρχει μία μειοψηφία με ομάδες που προβάλλουν τη συνέπεια στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους ποδοσφαιριστές τους και πιέζουν να σταματήσει η απεργία και να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Παράλληλα, υπάρχουν και ψίθυροι πως υφίσταται το ενδεχόμενο κάποιες ομάδες να συζητούν μεμονωμένα και να είναι κοντά σε συμφωνία για εξασφάλιση χορηγίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters