Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Αντιμετωπίσιμες κατολισθήσεις σε Αϊ Βλάση και Ελληνικά

Αιτωλοακαρνανία: Αντιμετωπίσιμες κατολισ...

Λόγω της κακοκαιρίας

Ελεγχόμενη χαρακτηρίζεται η κατάσταση με τα  προβλήματα που προκαλεί η κακοκαιρία στην Αιτωλ/νία, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στους άλλους δυο νομούς της Περιφέρειας.Στην περιοχή του Αγίου Βλασίου και επί της εθνικής οδού Αγρινίου - Καρπενησίου, το βράδυ της Τρίτης σημειώθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα του δρόμου. Στο σημείο βρέθηκε μηχάνημα για να καθαρίσει τον δρόμο.

Μικρή κατολίσθηση σημειώθηκε το απόγευμα χθες και στον δρόμο που συνδέει το Μεσολόγγι με τα Ελληνικά, αλλά και εκεί, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο πρανές του δρόμου, μηχάνημα τον  καθαρίζει και απομακρύνει πέτρες και λάσπες.

Γενικά η κακοκαιρία δεν έχει προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην Αιτωλ/νία και όπου σημειώθηκαν κατολισθήσεις από τις βροχές, αυτές ήταν ελεγχόμενες.

Τέλος, λόγω των χιονοπτώσεων στα ορεινά και στο πιο δύσκολο κομμάτι του ορεινού επαρχιακού δικτύου, τον δρόμο Αγρίνιο – Προυσσός, από την Πολιτική Προστασία τονίζεται πως απαιτείται η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων από την Αγία Παρασκευή προς τα Αραποκέφαλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις