Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ...

/

Εάν ζούσαμε σε κράτος οι κύριοι της Τρόικας θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί!

Εάν ζούσαμε σε κράτος οι κύριοι της Τρόι...
Βγενόπουλος Φάνης

Αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είμαστε ένα προτεκτοράτο…

Φανταστείτε ότι, εσείς και εγώ, οι απλοί Έλληνες πολίτες δηλαδή, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι με τον δοτό πρωθυπουργό και τους τρεις αρχηγούς των κομμάτων που τον στηρίζουν και ότι τους ζητούσαμε να υποκύψουν στα παράλογα αιτήματά μας, αλλιώς θα χρεοκοπούσαμε τη χώρα.

Ξέρετε τι θα είχε συμβεί;

Με ένα απλό τηλεφώνημα, θα ενημερωνόταν ο Εισαγγελέας βάρδιας, ο οποίος με μια απλή προφορική εντολή θα διέταζε τη σύλληψη μας με την κατηγορία του εκβιασμού. Τόσο απλά!

Φυσικά, αυτό θα συνέβαινε εάν στη θέση του εκβιαστή ήταν ένας απλός πολίτης και εάν η χώρα μας, ήταν ένα ευνομούμενο κράτος…

Αλλά, επειδή ζούμε σε προτεκτοράτο, οι κύριοι της Τρόϊκας, οι υπάλληλοι των δανειστών μας δηλαδή, οι οποίοι δεν έχουν καμία θεσμική ιδιότητα και είναι απλά πολίτες ξένων κρατών, μπορούν ανενόχλητοι να μπαινοβγαίνουν στο Μέγαρο Μαξίμου, να κουνάν το δάχτυλο στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς – που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το λαό – και στον πρωθυπουργό, και να τους απειλούν ανοιχτά και ξεδιάντροπα, με τον μπαμπούλα της χρεοκοπίας.

Και όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς κανείς Εισαγγελέας να μπορεί να επέμβει και να διατάξει τη σύλληψη των τριών αυτών ανεκδιήγητων τύπων, με την κατηγορία του εκβιασμού.

Βέβαια, τι να σου κάνει και ο Εισαγγελέας, όταν βλέπει την πολιτική μας – υποτίθεται – ηγεσία, αντί να στείλει από εκεί που ήρθαν τους Τροϊκανούς, να σκύβει το κεφάλι και να υποκύπτει στα τελεσίγραφά τους και τις απειλές τους...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Θα τα πω όλα...