Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Η γιορτή της Θύελλας Αιγίου!!

Η γιορτή της Θύελλας Αιγίου!!

Έκοψαν την πίτα τους

Η Θύελλα Αιγίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πίτας του νέου έτους την Κυριακή 5/2 στην ταβέρνα-εστιατόριο ‘Λιόπετρο’. Είναι μία εκδήλωση που αφορά όλη την «οικογένεια» της Θύελλας, μιας και όλοι οι αθλητές της ομάδας (ακαδημία και 1η ομάδα), οι συγγενείς των αθλητών, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και όλοι όσοι αγαπούν την ομάδα δίνουν το παρών.

Οι ιθύνοντες της Θύελλας δίνουν κάθε χρόνο πολύ μεγάλη σημασία στην γιορτή αυτήν που εκτός από την κοπή της πίτας, περιλαμβάνει βραβεύσεις, παρουσίαση που αφορά την ομάδα, φαγητό και άφθονο κέφι! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν προσκλήσεις από το Calceto Club και στην είσοδο του εστιατορίου την ημέρα της εκδήλωσης.

Εντυπώσεις από την Παιανία
Το Σαββατοκύριακο 28-29/1 στην Παιανία πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ποδοσφαιριστών από το δίκτυο των σχολών του Παναθηναϊκού (Panathinaikos Soccer Schools) και οι προπονητές της ακαδημίας του ΠΑΟ είχαν την ευκαιρία να «τσεκάρουν» πολλούς νεαρούς ταλαντούχους παίχτες. Σ’αυτές τις προπονήσεις παρόντες από πλευράς Θύελλας Αιγίου ήταν οι Αντζουλάς Α. (γεννηθείς 1997), οι (γεννηθέντες το 98-99) Σκιαδάς Κ., Μουκάϊ Α., Σακελλαρόπουλος Α., Οικονομόπουλος Γ., Αρβανίτης Σ., Αθανασίου Β., οι (γεννηθέντες 200-01) Σκιαδάς Γ., Σουβατζόγλου Χ., Λιάτος Π., Δαυλάς Γ., Σπηλιωτόπουλος Μ., Γιαννόπουλος Σ., Τσούνης Δ., Σπυρόπουλος Θ. και οι (γεννηθέντες το 2002-03) Βίλλιος Ν., Πολίτης Θ., Μουρτίκας Φ. Ξυλογιαννόπουλος Χ.,

Οι νεαροί Αιγιώτες προσπάθησαν πολύ για να δείξουν την αξία τους και σίγουρα ευχαριστήθηκαν αυτή την σπουδαία εμπειρία! Παράλληλα διοργανώθηκε σεμινάριο προπονητικής για τους προπονητές των σχολών του Παναθηναϊκού και ομιλητές ήταν οι Γιώργος Σαμαράς (Τεχνικός Διεύθυντής ακαδημίας ΠΑΟ), Γιάννης Γράμμος (προπονητής Φυσικής καταστάσης ακαδημίας ΠΑΟ), Βαγγέλης Λάππας (προπονητής τερματοφυλάκων ακαδημίας ΠΑΟ).

Οι προπονητές της ακαδημίας Κυριάκος Αθανασίου, Φουσέκης Αντρέας, Φουσέκης Γιώργος, Βλάχος Κώστας και Λιβέρης Νίκος ήταν παρόντες και αποκόμισαν σίγουρα ιδέες και πράγματα πολύ χρήσιμα για τον τρόπο εργασίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters