Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 26 Φεβρουαρίου

Προβλέψεις Αριθμολογίας για σήμερα 26 Φεβρουαρίου

Από τη σύμβουλο Αριθμολογίας Ηρώ Ρεντζή

Προβλέψεις Αριθμολογίας για όσους έχουν γενέθλια σήμερα  26 Φεβρουαρίου και τα χαρακτηριστικά όσων γεννήθηκαν στις 8, 17, ή 26 οποιουδήποτε μήνα και χρόνου. Τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύουμε.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 26. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55). Αφορά όσους γεννήθηκαν στις 8, 17, ή 26  οποιουδήποτε μήνα και οποιουδήποτε έτους.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 26. (8, 17, 26).
Είσαι ικανός επιχειρηματίας  και μπορείς να χειρίζεσαι χρήματα και μεγάλα εγχειρήματα με  αριστοτεχνικό τρόπο και θέλεις να πετύχεις στη ζωή αποκτώντας κυρίως υλικά πλούτη. Είσαι φιλόδοξος, γεμάτος σιγουριά και κύρος, ενώ οι άλλοι μπορεί να πτοούνται από τη δύναμη σου. Φυσικά θέλεις να είσαι το αφεντικό στις περισσότερες καταστάσεις - ακόμα και στο γάμο σου ή στις προσωπικές σου σχέσεις.

ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΤΙΣ 26 Φεβρουαρίου: Είσαι πρακτικός, υπεύθυνος, και έχεις καλό επιχειρηματικό πνεύμα. Αγαπάς την οικογένεια και στηρίζεις τους γύρω σου, αν και πρέπει να μάθεις να είσαι πηγή δύναμης για τους άλλους, χωρίς να παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 26 Φεβρουαρίου)
Θα επικεντρωθείς στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις αλλά θα χρειαστεί να αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο στην οικογένειά σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα έχουν την ανάγκη και την υποστήριξή σου!

Μέσα στη νέα χρονιά θα αναλάβεις νέα καθήκοντα, τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά, για αυτό και αρκετές στιγμές θα νιώθεις ότι έχει πέσει όλο το βάρος πάνω σου και πως όλοι βασίζονται σε σένα! Μία σταθερή ερωτική σχέση, ένας γάμος ή μία συμβίωση θα σε απασχολήσει έντονα τη νέα χρονιά! Θα χρειαστεί να πεις το μεγάλο ΝΑΙ ή το μεγάλο ΌΧΙ για την εξέλιξη και την τροπή που θα πάρει μία σχέση σου!

Το δίλημμα λοιπόν θα είναι: Να προχωρήσω σε έναν γάμο ή να χωρίσω; Να προσπαθήσω να ανανεώσω τον γάμο μου ή καλύτερα να γυρίσω σελίδα; Το βέβαιο είναι ότι  θα αναγκαστείς να εξισορροπήσεις τις ανάγκες τις δικές σου με των κοντινών σου ανθρώπων.

Θα χρειαστεί να μπεις στη δική τους θέση για να καταλάβεις πώς σκέφτονται και αισθάνονται! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα είναι αρκετές και θα χρειαστεί να παραδειγματιστείς από τα λάθη του παρελθόντος για να μην τα επαναλάβεις και πάλι! Στον τομέα της καριέρας θα πετύχεις την ισορροπία και την σταθερότητα, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστείς να κάνεις μία αλλαγή δουλειάς!

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα  Φεβρουαρίου για όσους έχουν γενέθλια στις 26  Φεβρουαρίου) Δεν αφήνει περιθώρια για ανοησίες. Είναι καιρός να πάρεις τα ηνία της ζωής σου και να την οδηγήσεις με σιγουριά και δύναμη, εκεί που θέλεις.

Σε αυτό το σημείο, είσαι βέβαιος για την κατεύθυνσή σου και θέλεις να πάρεις τον έλεγχο, ώστε να είσαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε, όπως πρέπει.

Αυτό το διάστημα θα φροντίσεις τα πάντα και θα τα καταφέρεις. Κατάλληλη στιγμή  για να καταπιαστείς  με οποιεσδήποτε δουλειές.  Να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου, να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου. Να οργανώσεις τα οικονομικά σου. Αφορά το χρήμα, τη δύναμη, τη διαχείριση. Μην επιτρέπεις να παραλύσει τις πρωτοβουλίες σου ο φόβος πως θα μείνεις χωρίς χρήματα. Κάνε σωστά από πριν τους λογαριασμούς σου και ρίσκαρε όσο μπορείς περισσότερο.

Μην ξεχνάς πως μαζί με την οικονομική οξύνοια, για να γίνουν μεγάλα πράγματα χρειάζεται και λίγη φαντασία.
Μην είσαι ανυπόμονος με τους άλλους, τυραννικός με τους υφιστάμενους, αδιάφορος για όποιον ζητά τη βοήθειά σου.

Αν έχεις χρήματα για ξόδεμα, πρόσεχε να μην τα σκορπάς ασυλλόγιστα.                 

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ. 2610333044, κιν. 6977237291 (Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία