Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Νήσων με το Δήμαρχο Παξών

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ιονίων Ν...

Για την οικονομική υποστήριξη του Φεστιβάλ Παξών

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων Χρήστος Σκούρτης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Παξών Σπύρο Μπογδάνο  και είχαν συνεργασία επί θεμάτων που αφορούν το νησί. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του Δημάρχου Παξών για την  οικονομική υποστήριξη του Φεστιβάλ Παξών.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Σκούρτης: «Το Φεστιβάλ  Παξών πρόκειται για ένα θεσμό, ο οποίος πλέον έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του κοινού για την ποιότητα του και επιπλέον αποτελεί ισχυρό κίνητρο προσέλκυσης επισκεπτών, οι οποίοι στηρίζουν την τοπική οικονομία. Υπ΄αυτή την έννοια θεωρούμε δίκαιο και εύλογο το αίτημα του Δήμου και παράλληλα υποχρέωση μας να στηρίζουμε θεσμούς οι οποίοι αναδεικνύουν την πολιτιστική δυναμική του τόπου μας και συνάδουν με τη βασική στόχευση της Π.Ι.Ν που είναι η αειφόρος ανάπτυξη».

Στη συνέχεια συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάγκη για βελτιωτικές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο των Παξών και κυρίως για την επούλωση λακκουβών. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι σε άμεσο χρόνο θα δρομολογηθεί η εργολαβία ώστε να ξεκινήσουν οι παρεμβάσεις και στο οδικό δίκτυο των Παξών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις