Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Παπαδημάτος: Ο Δημαράς όμηρος του εαυτού του

Νίκος Παπαδημάτος: Ο Δημαράς όμηρος του εαυτού του

«Η πόλη απαιτεί να προσγειωθεί…»

Ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Σε εποχές έκτακτης ανάγκης είναι εξωφρενικό και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στον Δήμο της Πάτρας. Για λόγους που δεν πολυαφορούν τους συνδημότες μας ο δήμαρχος Γιάννης Δημαράς έχει… καταφέρει να μετατραπεί σε όμηρο του εαυτού του.

Η πλήρης ακινησία του Δημοτικού Συμβουλίου υπονομεύει και τορπιλίζει την λειτουργία της Πάτρας. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου καταψηφίστηκε. Η ψήφιση του προϋπολογισμού παραπέμφθηκε στο μέλλον και είναι ορατός ο κίνδυνος να στερηθούν τούτο τον μήνα οι δημοτικοί υπάλληλοι το μισθό τους.

Είναι προφανές ότι ο κ. Δήμαρχος έχει εγκλωβισθεί στον εγωκεντρισμό του. Όμως οι συνδημότες δεν κατανοούν τις εμμονές του κ. Δημαρά. Εκείνο που βλέπουν και θλίβονται είναι ότι αδυνατεί να διαχειρισθεί ακόμη και τα τρέχοντα, ενώ καλύτερα ας μην γίνεται λόγος για τα μείζονα.

Δεν μπορεί, όμως, να σέρνεται αυτή η κατάσταση.

Μιλάει το πράγμα από μόνο του ότι πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Μπορεί η πλειοψηφία να ασκεί το ρόλο της και η αντιπολίτευση τα δικά της καθήκοντα.

Οτιδήποτε άλλο σκέπτεται, κινείται στη σφαίρα της φαντασίας και της ουτοπίας.

Η πόλη απαιτεί να προσγειωθεί…»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις