Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πως πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Πως πέρασε τα φετινά Χριστούγεννα ο Ανδρ...

Ετοιμάζει το βιβλίο για τη ζωή του

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι παρέα με την οικογένειά του και με τους φίλους του. Ο δημοφιλής παρουσιαστής όλο αυτό το διάστημα μετράει αυτούς που τον στήριξαν και περιμένει να φύγει το 2011 που ήταν ένα από τα χειρότερα έτη που έχει περάσει.

Η είδηση πριν ένα χρόνο περίπου ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος ετοιμάζει ένα βιβλίο με όλη του την πορεία στην μουσική σκηνή και στην τηλεόραση αλλά και τα όσα έχει βιώσει στην προσωπική του ζωή, είχε προκαλέσει πολλά σχόλια. Για όλους και για όλα έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος πήρε την πένα του και μακριά από όλους θέλησε να αποφασίσει για την επόμενη μέρα στην ζωή του.

Πολεμήθηκε πολύ και τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για την κατάσχεση της περιουσίας του τον κατέβαλλαν. Η τελευταία του εμφάνιση ήταν σε μια εκδήλωση της αγαπημένης του ομάδας, τον Παναθηναικό, όπου και πολιορκήθηκε για να μιλήσει για τον χωρισμό του και το διαζύγιο με την Δήμητρα Ρουμπέση.

Κάτω από μυστικότητα βρέθηκε και στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο πριν λίγες μέρες στις εμφανίσεις που κάνει και κατάφερε να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες. Μέχρι και αυτή την στιγμή βρίσκεται στην Κηφισιά στο σπίτι του και πολύ πιθανό να κάνει εορτές εδώ.

Αφού λύθηκαν κάποια ζητήματα με τα χρέη που είχε προς το δημόσιο ο αγαπημένος παρουσιαστής, χάθηκε από φίλους, συγγενείς αλλά και από την αγαπημένη του ομάδα που έβλεπε μόνο από την τηλεόραση. Η ψυχολογία του είναι πολύ καλή  και ένας καλός φίλος του από την Μήλο που είναι και ψαράς μας λέει για τον παρουσιαστή.

«Ο κύριος Ανδρέας είναι κόσμημα για το νησί μας. Έρχεται συνέχεια στο σπίτι του χειμώνα και καλοκαίρι και από  ότι γνωρίζω πηγαίνει και στην Αθήνα. Έχει αδυνατίσει και πίνει το ουζάκι του σε κάποια ταβερνάκια του λιμανιού».

Τι έγραψε στο βιβλίο;

Θέμα του βιβλίου; Τι άλλο; Οι ταλαιπωρίες που πέρασε και περνάει ο γνωστός παρουσιαστής! Οι πρωταγωνιστές του βιβλίου κυριολεκτικά βγαλμένοι μέσα από την ζωή, αφού ο Ανδρέας εξιστορεί την ζωή του τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρο ενδιαφέρον, πάντως, έχουν τα κεφάλαια για τον χωρισμό με την Δήμητρα Ρουμπέση, την κόντρα με την άλλοτε καλή του φίλη Σίσσυ Γιαννακοπούλου, αλλά και το πώς έφτασε να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γλιτώσει το σπίτι του από τον πλειστηριασμό.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο γιος του, Στέργιος, που είναι το αποκούμπι του όλο αυτό τον καιρό αλλά και ο αδελφός του Θάνος. Τα οικονομικά προβλήματα πλέον έχουν κατά κάποιο τρόπο τακτοποιηθεί.

Αλλά το βιβλίο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μπαίνει στο συρτάρι του για λίγο διάστημα μιας και δεν έχει βρεθεί εκδοτικός οίκος  και χρειάζεται ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό να δαπανηθεί για να βγει στην κυκλοφορία.

Από το περιβάλλον του αγαπημένου παρουσιαστή στις αρχές του χρόνου διέδιδαν ότι δεν υφίσταται η πληροφορία ότι ο Ανδρέας γράφει βιβλίο αλλά κάτι τέτοιο ήταν απλά στάχτες στα μάτια κάποιων. Μέχρι και το καλοκαίρι παγώνει η έκδοση αυτού του βιβλίου που κρύβει μέσα πολλές αλήθειες.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την καριέρα του στην τηλεόραση αλλά και τις συνεργασίες του στο τραγούδι. Παράλληλα με την απομόνωση του κατάφερε να δημιουργήσει και μουσικά και έχει έτοιμα κάποια τραγούδια που δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Κεφάλαιο προσωπική ζωή

Στην προσωπική του ζωή επιδιώκει να είναι μόνος. Λίγα είναι τα άτομα που θέλει να έχει στο πλάι του. Ακόμη και στην ονομαστική του εορτή ελάχιστα ήταν τα άτομα που κατάφεραν να του ευχηθούν. Ο γιος του προσπαθεί να είναι όσο χρόνο περισσότερο μπορεί μαζί του.

Η γυναίκα που θα μπορούσε να του αλλάξει την ψυχολογία μετά την Δήμητρα δεν ήρθε ακόμη αν και έκανε μια σχέση από τότε ο παρουσιαστής που δεν είχε αίσιο τέλος. Η Σοφία Βόσσου είναι άλλο ένα άτομο που χάθηκε από την ζωή του και η τραγουδίστρια πολλές φορές σε συνεντεύξεις της του έστειλε χαιρετίσματα και ευχές να είναι καλά.

Το 2012 είναι έτος ορόσημο επαγγελματικά και προσωπικά. Ψάχνει τρόπο να βγει ξανά στο προσκήνιο και να πατήσει στα δικά του πόδια. Είναι ενεργός και μαχητικός σε πολλά επίπεδα και  μέσα σε δέκα μήνες κατάφερε να αποτυπώσει στο χαρτί όλη του την ζωή.

Θα καθυστερήσουμε να το διαβάσουμε αλλά η ζωή κρύβει πολλές εκπλήξεις είχε αναφέρει στην γιορτή του Παναθηναικού τον Απρίλιο του 2011.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight