Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός «Best of Belron 2012» από την Carglass!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο δι...

Νικητής αναδείχθηκε ο Αλέξανδρος Σακώφ από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης

Η Carglass πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, όπως συνηθίζει κάθε 2 χρόνια, στις 27 Νοεμβρίου, το διαγωνισμό «Best of Belron 2012». Ο βασικός στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη του καλύτερου τεχνίτη για τη χρονιά 2012 και έλαβε χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του κέντρου Διανομής της Carglass στη Μάνδρα Αττικής.

Ο νικητής που αναδείχτηκε φέτος ανάμεσα σε 5 ικανότατους τεχνικούς της Carglass, μετά από μια προκαθορισμένη διαδικασία, είναι ο Αλέξανδρος Σακώφ, που εργάζεται στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 3 χρόνια. Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή αποτελείται από δοκιμασίες που περιλαμβάνουν την επισκευή και αντικατάσταση εμπρόσθιου παρμπρίζ και την αλλαγή πλαϊνού κρυστάλλου, και φυσικά την τήρηση όλων των προδιαγραφών που εγγυάται η υπερσύγχρονη τεχνολογία της Carglass. Παράλληλα, σημαντικό κριτήριο για να αναδειχθεί ο καλύτερος τεχνίτης είναι ο βαθμός άμεσης αλλά και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης του πελάτη.

Στόχος της Carglass και, συνεπώς, της Belron, που είναι η μητρική εταιρεία της, είναι η συμμετοχή των καλύτερων τεχνιτών του παγκόσμιου δικτύου της στο Διεθνή Διαγωνισμό «Best of Belron 2012», που φέτος θα γίνει στη Βαρκελώνη, για την ανάδειξη του καλύτερου τεχνικού παγκοσμίως.

Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας κατά τη διοργάνωση του διαγωνισμού ήταν η δυνατότητα που δόθηκε στους συνεργάτες της Carglass από τον ασφαλιστικό χώρο, κάποιοι από τους οποίους προσήλθαν, να παρακολουθήσουν, απ’ τη μία, τις διαδικασίες και την τεχνογνωσία που χρησιμοποιούνται στην Carglass, και απ’ την άλλη την ζωντανή απόδειξη,  ότι οι πελάτες μας μπορούν να μας εμπιστεύονται μέσα από την αξιόπιστη εργασία μας και την αποτελεσματική τους εξυπηρέτηση.

Επίσης, σημαντικό ήταν ότι φέτος οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το υπερσύγχρονο κέντρο Διανομής της Carglass στη Μάνδρα Αττικής, όπου φυλάσσονται και διανέμονται πανελλαδικώς τα κρύσταλλα μας. Η εκδήλωση, όμως, έκρυβε και πολλές εκπλήξεις, καθώς με την έναρξη του διαγωνισμού, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα, μαντεύοντας το νικητή του «Best of Belron 2012», να πάρουν μέρος σε μια κλήρωση, που στο τέλος της εκδήλωσης «χάρισε» σε 2 τυχερούς 2 ποδήλατα. Παράλληλα, προσέφερε ένα πολύ εορταστικό και φιλικό περιβάλλον στους προσκεκλημένους, που είχαν ακόμα και τη δυνατότητα να «απασχολήσουν» τα παιδιά τους σε ένα κατάλληλα σχεδιασμένο περιβάλλον.

Η Belron, ως πρωτοπόρος δύναμη στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων παγκοσμίως και ως μητρική εταιρία της Carglass με δίκτυο πλέον σε 32 χώρες, οργανώνει το διαγωνισμό «Best of Belron» από το 2000. Στόχος είναι όχι μόνο η παρουσίαση των καλύτερων τεχνιτών και των εξελιγμένων τεχνολογικά δυνατοτήτων που προσφέρουμε, αλλά παράλληλα και η απόδειξη σε όσους μας εμπιστεύονται, πως η Carglass είναι όντως μια εταιρεία που αξίζει την εμπιστοσύνη τους και κινείται πάντα με βασικότερο γνώμονα την ικανοποίηση, την ασφάλεια και την άμεση εξυπηρέτηση. Εκδηλώσεις, όπως ο διαγωνισμός που πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, είναι ακόμα ένας τρόπος να αναδεικνύουμε τις καινοτομίες που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία, αλλά και η σημασία που δίνουμε στο πρωταρχικό μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική μας δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά