Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ωρών

Το αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ωρών

Από χθες στις 7.30 το πρώί μέχρι τις 18.30

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται Προανάκριση)

Πυρκαγιά – Σωματικές βλάβες

Την 4-12-2011/14.05 στο Χαλάνδρι, οδός Διονυσίου Σολωμού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το ισόγειο αυτής, ενώ από την πυρκαγιά υπέστη ελαφρά εγκαύματα στα χέρια η  ιδιοκτήτρια. Πυρκαγιά κατεσβέσθη  από την Π.Υ. Ενεργείται προανάκριση.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.  Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Α. Δ. Ημαθίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Σύλληψη -1- δράστη)

Περί ναρκωτικών

Την 4-12-2011/14.30 στο Αγγελοχώρι Ημαθίας, συνελήφθη ημεδαπός γιατί την κατοχή του και σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (1.490) γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ.  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Α. Δ. Κορινθίας

Ενημερωτικό

Α. Τ. Κιάτου

(Σύλληψη -2- δραστών, ενώ αναζητούνται -2- συνεργοί τους)

Εξιχνιάσεις ληστειών

Την 3-12-2011/21.00 στο Δ.Δ. Πασίου Κορινθίας, συνελήφθησαν (2) υπήκοοι Αλβανίας, γιατί σε έρευνα που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, όπου επέβαιναν, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (1) πιστόλι TOKAREV με γεμιστήρα,           (6) φυσίγγια και (2) πλαστές άδειες οδήγησης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι δράστες ενεργώντας από κοινού με (2) ομοεθνείς τους, οι οποίοι αναζητούνται, κατά το χρονικό διάστημα από 16-8-2011 έως 1-12-2011 στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας διέπραξαν συνολικά (7) ληστείες, αφαιρώντας  συνολικά το χρηματικό ποσό των 2.695 €, (6) κινητά τηλέφωνα, (1) ασύρματο τηλέφωνο, (1) φορητό Η/Υ και (1) τηλεκάρτα αξίας 350 €. Επίσης κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε αυτ-το, ως μέσο μεταφοράς για την τέλεση των ληστειών.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλεφωνική ενημέρωση

Υποδ/νση. Ασφ. Β/Α Αττικής

(Δράστης αναζητείται)

Ανθρωποκτονία

Την 4 -12-2011/20.00 στα Σπάτα, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας,  έπληξε με αιχμηρό αντικείμενο, 27χρονο ομοεθνή του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτ/το και αναζητείται.

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Δράστες αναζητούνται)

Ληστείες

1) Την 4-12-2011/18.47 στην Παλλήνη, οδός Κρητών, (2) άγνωστοι δράστες προσέγγισαν ζευγάρι ημεδαπών και με την απειλή όπλου και μαχαιριού αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Δράστης αναζητείται)

2) Την 4-12-2011/18.55 στην Κηφισιά, συμβολή των οδών 1ης Μαΐου και Αχαρνών, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπή ιδιοκτήτρια περιπτέρου, άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Δράστης διέφυγε και αναζητείται.

 

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

Πυρκαγιές - εμπρησμοί

1) Την 4-12-2011/22.33 στο Παλαιό Ψυχικό, οδός Κοκκώνη Ι. από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημίες. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία και επελήφθη της προανάκρισης.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

2) Την 4-12-2011/21.07 στη Φιλοθέη, συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Παρνασσού, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από περίοικους. Διενεργείται προανάκριση.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

3) Την 4-12-2011/23.21 στα Πετράλωνα, συμβολή των οδών Θεσ/νίκης και Κηφισοδότου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μεταλλικό κάδο με αποτέλεσμα να καταστραφεί το καπάκι. Πυρκαγιά επεκτάθηκε σε παρακείμενο σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτ-το, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία και επελήφθη της προανάκρισης.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

4) Την 4-12-2011/22.56 στα Καμίνια, οδός Παναγίας Οδηγήτριας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ακατοίκητο διαμέρισμα 2ου ορόφου, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές σε μηχανήματα κινητής τηλεφωνίας που βρισκόταν εντός. Επίσης, στο εν λόγω διαμέρισμα διαπιστώθηκε διάρρηξη. Πυρκαγιά κατεσβέσθη από την Π.Υ., η οποία και επελήφθη της προανάκρισης.

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

5) Την 5-12-2011/02.59 στο Κορωπί, οδός Αγία Βαρβάρα, άγνωστοι δράστες πέταξαν σε προαύλιο χώρο οικίας ημεδαπού αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από (3) γκαζάκια, εκ των οποίων τα (2) εξερράγησαν, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να προκληθούν υλικές ζημίες σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το. Ενεργείται προανάκριση.

ΓΕΝΙΚΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Δ/νση Ασφ. Θεσ-νίκης

(Σχηματίστηκε δικογραφία)

Εξιχνιάσεις κλοπών

Την 4-12-2011/20 στην Α. Πόλη Θεσσαλονίκης, από την έναντι υπηρεσία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι από την αστυνομική έρευνα - προανάκριση πρόεκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 09-09-2011 έως 21-11-2011, διέπραξε (7) περιπτώσεις διακεκριμένων κλοπών και αποπειρών κλοπών σε διαμερίσματα και καταστήματα, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα και χρηματικά ποσά, τα οποία διέθετε για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ.  Δ/ΝΣΗ  ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Α.Δ. Ημαθίας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

Πυρκαγιές - εμπρησμοί

Την 4-12-2011/23.00 στο 2ο χλμ. Επ.Ο. Μετόχιου – Βεργίνας, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας ημεδαπής, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Για το εν λόγω όχημα έχει δηλωθεί κλοπή από τις 02-12-2011 στο Τ.Α. Βέροιας. Ενεργείται προανάκριση από Π.Υ.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Α.Δ. Κοζάνης

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

Πυρκαγιά

Την 5-12-2011/00.05 στο Δ.Δ. Τσοτυλίου Κοζάνης, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε κεραμοσκεπή διαμερίσματος του 2ου ορόφου μονοκατοικίας, ιδιοκτησίας ημεδαπού, πιθανόν από υπερθέρμανση καπνοδόχου εστίας θέρμανσης (τζάκι), με αποτέλεσμα την ολική καταστροφή της κεραμοσκεπής. Πυρκαγιά κατεσβέστη από Π.Υ.

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

 

Α.Δ. Λάρισας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

(Ενεργείται προανάκριση)

Πυρκαγιές - εμπρησμοί

Την 5-12-2011 από ώρες 00.40 έως 01.16,  εντός πόλεως  Λάρισας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε (4) κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να υποστούν μικρές υλικές ζημιές. Πυρκαγιές κατασβηστήκαν από την Π.Υ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις