Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS LETTERS

/

Διαιτητικές διαμαρτυρίες απο την Ακαδημία των Σπορ

Διαιτητικές διαμαρτυρίες απο την Ακαδημία των Σπορ

Η πατρινή ομάδα γνώρισε την ήττα 24-23 από τον Πήγασο στο Αίγιο στην πρεμιέρα της Α2 χαντμπολ

Δεν τα κατάφερε η Ακαδημία να ξεκινήσει με το δεξί την χρονιά, στην Α2 Εθνική χαντμπολ. Η πατρινη ομάδα γνώρισε την ήττα στο Αίγιο απο τον Πήγασο με 24-23.

Οι ιθύνοντες της Ακαδημίας φωνάζουν για την διαιτησία (δύο παραβάσεις κανονισμών κόκκινη κάρτα σε αντιαθλητικό κτύπημα στα τελευταία 10'' και  δίλεπτη αποβολή που δεν δόθηκε σε παίκτη του Αιγίου ενώ είχε δίλεπτο μπήκε νωρίτερα) και τον πειθαρχικό έλεγχο των διαιτητών ο προπονητής των πρασίνων Σάκης Παπαγιαννόπουλος τονίζει: "Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους στον αγώνα. Δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, λάθος επιλογές και πρέπει να βελτιώσουμε το κομμάτι των χαμένων ευκαιριών. Θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι στην  κατηγορία μας που ανεβάζει το επίπεδο δίνοντας την παρουσία στον αγώνα παίκτης της αξίας Τρουπή, να τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού από όλους μας  και την προστασία του από αντιαθλητικά μαρκαρίσματα  και τις κατάλληλες αποφάσεις από τους διαιτητές, έστω και αν αυτές επιφέρουν μέχρι και την κόκκινη κάρτα".

Το νέο μέλος του Δ.Σ. του τμήματος χαντ-μπολ της Ακαδημίας Ν. Παντελής είπε: "Αποφασίσαμε μια ομάδα παλιών αθλητών να ασχοληθούμε ενεργά με τα διοικητικά της Ακαδημίας για να βοηθήσουμε το άθλημα. Δυστυχώς όμως με αυτά που αντίκρισα από τους διαιτητές του αγώνα με απογοητεύουν, γιατί  έφθασαν σε σημείο να μην προστατέψουν την σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας. Και βέβαια έχουμε παράπονα τουλάχιστον από τον έναν διαιτητή".

*Στο 58΄. 31΄΄ αποβλήθηκε ο Δ. Αλυγιζάκης του Πήγασου για εξύβριση προς τους διαιτητές.
Τα 10λεπτα:2-3,7-8,13-12,18-16,21-20,24-23.
Διαιτήτευσαν οι: Τσακανίκας-Ρούπας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ(Γ. Παπαγιαννόπουλος): Α. Διαμαντόπουλος, Παπαπαύλου 2,Φατούρος 1, Καλούδης, Τριανταφύλλου, Σταθόπουλος, Λύγκας, Γεωργίου 7, Τρουπής 8, Κ. Διαμαντόπουλος 1, Καραβανίδης, Μπερτσιάς 1, Κότσιρας, Σ. Παπαγιαννόπουλος 3.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports letters