Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνωστισμός από το πρωί στο Δημαρχείο για το χαράτσι ακινήτων μέσω της ΔΕΗ

Πάτρα: Συνωστισμός από το πρωί στο Δημαρ...

Εκατοντάδες συμπολίτες σπεύδουν για υποστήριξη ώστε να μην πληρώσουν το επαχθές τέλος

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στο ειδικό γραφείο του Δήμου Πατρέων για την υποστήριξη των πολιτών ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Οι συμπολίτες συρρέουν ώστε να ζητήσουν πληροφορίες για το πώς δεν θα πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα χωρίς να τους κοπεί το ρεύμα, όπως απειλεί η κυβέρνηση.

Εκεί λαμβάνουν από τους δημοτικούς υπαλλήλους ένα εξώδικο που αναφέρει τους λόγους για τους οποίους είναι παράνομη η είσπραξη του τέλους μέσω της ΔΕΗ, το οποίο καταθέτουν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πάτρας και τη ΔΕΗ.

Παράλληλα, όπως είπε στο thebest.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αχιλλέας Γεωργακόπουλος, ο Δήμος αναζητά τρόπους ώστε να καταβάλλονται από τους δημότες το ποσό για την κατανάλωση του ρεύματος, χωρίς το χαράτσι. Μέχρι ώρας δεν έχει δοθεί επίσημη κατεύθυνση από πλευράς Δήμου, ωστόσο φαίνεται πως θα επιλεγεί η λύση κατάθεσης των χρημάτων σε ΑΤΜ των τραπεζών.

Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων βρίσκεται σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο διακοπής ηλεκτροδότησης σε δημότη από τη ΔΕΗ, καθώς με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου το ρεύμα θα επανασυνδέεται από τα συνεργεία ηλεκτροφωτισμού του Δήμου.

Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά στο ισόγειο του ΚΕΠ Πάτρας, Μαιζώνος 147 και Βότση, από τις 8.30 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Οι πολίτες μπορούν να καλούν και στο τηλέφωνο του γραφείου που είναι το 2610- 243201.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις