Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Οδύσσεια" η επιστροφή για την οικογένεια του Πατρινού που σκοτώθηκε στην Ουκρανία!

"Οδύσσεια" η επιστροφή για την...

Μεγάλη η ταλαιπωρία τους λόγω γραφειοκρατίας και απεργίας

Σε πραγματική «Οδύσσεια» έχει μετατραπεί η επιστροφή  των συγγενών του Παναγιώτη Βασιλάκη, του Πατρινού που έχασε την περασμένη εβδομάδα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Ουκρανία. Οι δύο μεγαλύτερες αδελφές του 30χρονου και ο θείος του, που μετέβησαν στην μακρινή Ουκρανία για να παραλάβουν την σωρό του πρόωρα χαμένου Παναγιώτη, έχουν ταλαιπωρηθεί αφάνταστα τα τελευταία 24ωρα.

Τα οικεία πρόσωπα του 30χρονου, που βρίσκονται στην Ουκρανία από το περασμένο Σάββατο, έμπλεξαν στα γρανάζια της γραφειοκρατίας μέχρι να καταφέρουν να πάρουν την σωρό του. Ζήτησαν μέχρι και την μεσολάβηση της Ελληνικής Πρεσβείας.

Τελικά εξασφάλισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα απαραίτητα έγγραφα μόλις χθες και υπολόγιζαν σήμερα να πετάξουν από το Κίεβο για την Ελλάδα.

Νοίκιασαν ειδικό βανάκι για να μεταφέρουν την σωρό του συγγενή τους, από τον τόπο του δυστυχήματος στο Κίεβο, το οποίο απέχει περίπου 800 χιλιόμετρα. Είχαν μάλιστα κλείσει εισιτήρια για το αεροπλάνο, όπως τους ενημέρωσαν όμως, η πτήση τους ματαιώνεται λόγω της γενικής απεργίας που έχει προκηρυχθεί για σήμερα στην Ελλάδα.

Οι συγγενείς του 30χρονου αναζήτησαν λοιπόν θέσεις για την αυριανή πτήση με προορισμό την Αθήνα, η οποία όμως ήταν πλήρης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσουν δύο νύχτες στο Κίεβο, μέχρι δηλαδή την Παρασκευή, οπότε και ευελπιστούν πως θα καταφέρουν τελικά να φθάσουν στην Ελλάδα.

Λόγω αυτών των απρόσμενων καθυστερήσεων υπολογίζεται πως η κηδεία του άτυχου Παναγιώτη θα πραγματοποιηθεί, πιθανότατα το Σάββατο, στον Άγιο Κωνσταντίνο Αρόης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις