Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τρία μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου Ταεκβοντό στην Πάτρα

 Τρία μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου Ταεκ...

Προπονήθηκαν και έδωσαν τα "φώτα" τους στους αθλητές του ΑΣ Δόξα

Ο Α.Σ. Δόξα προσέφερε στους αθλητές του, την ευκαιρία να προπονηθούν, με τρία μεγάλα αστέρια του παγκόσμιου Ταεκβοντό. Δύο Κορεάτισσες παγκόσμιες πρωταθλήτριες και ο Κουβανός παγκόσμιος πρωταθλητής Juan Alfredo Escobar ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προπονητή Ανδρέα Παπαδάτου, ήρθαν στην Πόλη μας και πραγματοποίησαν δύο προπονήσεις, η πρώτη απευθυνόταν στους μικρούς αθλητές του συλλόγου και είχε πιο παιγνιώδη προσέγγιση του Ταεκβοντό και η δεύτερη που διεξήχθη παράλληλα σε δύο αίθουσες, αφορούσε τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές καθώς και τους πρωταθλητές του συλλόγου.

Έγινε προπόνηση αγωνιστικού Ταεκβοντο υψηλών προδιαγραφών με την Eun Hee Jang  αλλά και προπόνηση τεχνικού Ταεκβοντό (πούμσε) από το τμήμα παραδοσιακού Ταεκβοντο της σχολής με την Ηyo Rim Kim.

Και στις δυο προπονήσεις, μικρών και μεγάλων αθλητών η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και η ανταπόκριση των γoνιών στο κάλεσμα του δασκάλου ένθερμη.

Οι προπονήσεις με αθλήτριες και αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αθλητών αφού διευρύνει τους ορίζοντες και τις προσδοκίες για το άθλημα και προσθέτει πολύτιμες εμπειρίες που κατά κανόνα εξαργυρώνονται σε πολύ επιτυχημένες αγωνιστικές εμφανίσεις και διακρίσεις στα τερέν.

Στο τέλος των προπονήσεων έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στους Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports