Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Ο απόηχος της μεγάλης νύχτας του Πατρινού Καρναβαλιού - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ο απόηχος της μεγάλης νύχτας του Πατρινο...

Γέμισαν οι δρόμοι καρναβαλιστές

Χαρακτηριστικά γενικευμένης γιορτής και ευθυμίας έλαβε η νύχτα του Σαββάτου 9 Μαρτίου στην Πάτρα, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού όπου ξετυλίχτηκε για πέντε περίπου ώρες η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση. Υπεύθυνοι για τη μεγαλειώδη παρέλαση όλοι οι Πατρινοί και το πλήθος των επισκεπτών που φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και  είχαν το δικό τους μερίδιο με αυθορμητισμό και ενθουσιασμό σε αυτή τη νύχτα της χαράς, της διασκέδασης, της εκστατικής διάθεσης, της ανεμελιάς και της ελπίδας.

Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Σαββάτου λειτούργησε σαν μαγνήτης για το πλήθος του κόσμου, που την παρακολούθησε από τα πεζοδρόμια της Κορίνθου και τα μπαλκόνια σε όλο το μήκος της διαδρομής από τη Γούναρη έως την Κολοκοτρώνη και βέβαια στην πλατεία Γεωργίου Α΄, την κατεξοχήν πλατεία του Καρναβαλιού.

Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες οι χιλιάδες καρναβαλιστές οπλίστηκαν με ανεξάντλητο κέφι, αστείρευτο παλμό και αυθεντική χορευτική καρναβαλική διάθεση και αναστάτωσαν το κέντρο της πόλης μεταδίδοντας το πιο αισιόδοξο μήνυμα, αυτό της χαράς για τη ζωή.

Ευρηματικές ιδέες, απίθανες εμπνεύσεις, εξαιρετικές αισθητικά στολές, χρώμα και φως, γερές δόσεις σάτιρας και ανατροπής, δημιουργία που ξεχείλιζε, ήταν μερικά από όσα ξεδιπλώθηκαν στους δρόμους και προκάλεσαν την προσοχή.

 

 

Μία απολαυστική νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση! Διαλέξαμε τα καλύτερά μας μέσα από 300+ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού - ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΦΩΤΟ

Θέαμα και φαντασία στη νυχτερινή ποδαράτη - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολύχρωμο ποτάμι ενθουσιασμού και κεφιού – ΔΕΙΤΕ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από τη νυχτερινή ποδαράτη

ΔΕΙΤΕ κι άλλες ΦΩΤΟ από την υπέροχη Νυχτερινή Ποδαράτη του Πατρινού Καρναβαλιού

Η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση ξεκίνησε στο facebook- ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ

 

 

Στην κορυφή της παρέλασης ο κινέζικος θίασος Flying Dragons and Dancing Lions Team of Cuigezhuang Township, που φιλοξενείται στην Πάτρα, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, ενώ τα άρματα του Δήμου Πατρέων σκόρπισαν τον ενθουσιασμό μεταδίδοντας με σατιρικό τρόπο πολιτικά μηνύματα και αποτυπώνοντας ξεχωριστές καλλιτεχνικές στιγμές. Βασιλιάς Καρνάβαλος, Άρμα της Βασίλισσας με τη Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 Αναστασία Ψαρρού να μοιράζει φιλιά και χαμόγελα στους θεατές, Άνθινο Άρμα για τον ερχομό της Άνοιξης με την περσινή Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού Όλγα Κατσάρα μέσα στα λουλούδια, Σούπερ Ήρωες, Πόλεμος και Ειρήνη και τα άρματα του Καρναβαλιού των Μικρών Τοσοδούλα, Καρναβαλάκος, Ζουζούνι και Κουτάβι μαγνήτισαν τα βλέμματα και αποτέλεσαν την ιδανική αρχή για τον καρναβαλικό χείμαρρο που ακολούθησε.

Νεανική ορμή, πόθος για ζωή, αυθεντικότητα και όλα τα χαρακτηριστικά του καρναβαλικού μας πολιτισμού αναδείχτηκαν σε όλο τους το μεγαλείο με τα πληρώματα και τους χιλιάδες καρναβαλιστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Έξυπνες και πρωτότυπες ιδέες με τις οποίες αυτοφωτίστηκαν τα πληρώματα, εκτυφλωτικά χρώματα, αυθορμητισμός και  κέφι που χτύπησαν κόκκινο συνδυάστηκαν ιδανικά εξασφαλίζοντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που έδωσε λάμψη στη νύχτα.

Συμμετέχοντες και θεατές άδραξαν την ευκαιρία και αφέθηκαν στους μεθυστικούς χυμούς της ξέφρενης γιορτής, η οποία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό όλη τη διάρκεια της νύχτας στους δρόμους και στα κέντρα διασκέδασης της καρναβαλικής πρωτεύουσας. Μια νύχτα που κανείς δεν κοιμάται, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού 2019 βρίσκεται εντός ολίγων ωρών … Η ώρα της μεγάλης φιέστας, η ώρα της απογείωσης του κεφιού είναι κοντά!

Και όπως προβλέπουν τα μετεωρολογικά δίκτυα ο καιρός θα είναι λαμπρός και θα χαμογελάσει στην έκρηξη της χαράς. Η Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού, όπου εκτός των αρμάτων του Δήμου, θα παρελάσουν και τα άρματα των πληρωμάτων, θα αρχίσει στις 14.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2 έως τις 16.00 με παρουσιαστές τη Νατάσα Τραγουστή, τον Γιώργο Λογαρά και τον Μιχάλη Μπαϊρακτάρη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019