Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEST VIEW

/

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΥΦΙΚΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ CLARE WAIGHT KELLER FOR GIVENCHY

ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ: ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΟ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με πρότυπο την Οντρει Χέμπορν

Eπιλογή –έκπληξη θεωρήθηκε to νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ καθώς τελικά φόρεσε μια αναπάντεχα τόσο απέριττη δημιουργία, με την υπογραφή της βρετανίδας σχεδιάστριας Clare Waight Keller που από πέρυσι έγινε η πρώτη γυναίκα creative director του γαλλικού οίκου Givenchy. Αν και οι φήμες και τα στοιχήματα πόνταραν σε Ralph & Russo, Burberry, Stella Mc Cartney, Erdem κ.α. η αμερικανίδα ηθοποιός και πλέον δούκισσα του Σάσεξ ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά.

Το νυφικό, είναι φτιαγμένο από βαρύ μετάξι, σε απλή στενή γραμμή και ανοίγει κοντά στο στρίφωμα. Διαθέτει εσωτερική οργάντζα και μικρή «ουρά» με κυρίαρχο στολίδι το πλούσιο τούλινο πέπλο που καταλήγει σε χειροποίητη κεντημένη δαντέλα γεμάτη διαφορετικά λουλούδια. Για τους fashion experts η ίδια θέλησε να δώσει την εικόνα της μοντέρνας σύγχρονης νύφης δίχως υπερβολικές «φιοριτούρες». Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαμηλό, χαλαρό κότσο κάτω από μια από τις vintage bandeau τιάρες της βασίλισσας. Στα media του εξωτερικού διαβάσαμε για «elegant minimal bride design» αλλά και για τη δύναμη του «less is more» εφόσον η Μαρκλ ήταν σχεδόν άβαφη και εντελώς φυσική από πλευράς μακιγιάζ. Όπως συνηθίζει είχε τονίσει μόνο τα μάτια της.

Η επίσημη ανακοίνωση για την επιλογή του νυφικού πάντως αναφέρει: «Μετά τη συνάντηση με την κ. Keller η μις Μαρκλ αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί της χάρη στη διαχρονική, κομψή της αισθητική, αναδεικνύοντας ένα βρετανικό ταλέντο που έχει τεθεί επικεφαλής τριών διεθνών fashion houses: Pringle of Scotland, Chloe, Givenchy. Δούλεψαν μαζί από την αρχή της χρονιάς στην εξέλιξη του φορέματος έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τον εμβληματικό οίκο Givenchy που ιδρύθηκε το 1952». Aυτή τη φορά, η νύφη δεν ήθελε να μοιάζει με τη Γκρέις Κέλι αλλά με την Οντρει Χέμπορν, μούσα του Givenchy. (Για την ιστορία, το κόστος του νυφικού άγγιξε τα 200.000 ευρώ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View