Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Στη "γαλαρία" της παρέλασης τα γκρουπ του +πληρωματικού – Ένταση μεταξύ των καρναβαλιστών – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Στη "γαλαρία" της παρέλασης τα...
Βγενόπουλος Φάνης

Άγνωστο τι θα γίνει

Φωτιές έχει ανάψει στα πληρώματα που φέτος συμμετείχαν στον συμπληρωματικό κρυμμένο θησαυρό, τον οποίο διοργάνωσαν μόνα τους, η απόφαση της Καρναβαλικής Επιτροπής να τους βάλει να παρελάσουν σε πιο πίσω θέσεις από αυτές που είχαν στις προηγούμενες χρονιές. Για το θέμα υπήρξε ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των πληρωμάτων σε συνάντηση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης, στην Αγορά Αργύρη, παρουσία του προέδρου του Κοινοφελούς Οργανισμού Νίκο Χρυσοβιτσάνου.

Στη συνάντηση δόθηκε από την Καρναβαλική Επιτροπή στα πληρώματα οι θέσεις εμφάνισης, στις παρελάσεις του Σαββάτου και της Κυριακής.

Η ανάγνωση των θέσεων προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τα πληρώματα που +πληρωματικού θησαυρού, καθώς μπαίνουν στις πίσω θέσεις.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι στο πρώτο γκρουπ των πληρωμάτων,  μόλις ένα από αυτό του +πληρωματικού θησαυρού υπάρχει!

Να σημειωθεί ότι τα πληρώματα του +πληρωματικού θησαυρού, είναι με μακρά παράδοση στο καρναβάλι και πάντοτε κερδίζουν βραβεία και διακρίσεις για τις εμφανίσεις τους στις παρελάσεις.

Το γεγονός αυτό, υπογραμμίστηκε από τους εκπροσώπους των πληρωμάτων στη συνάντηση, ωστόσο από άλλους καρναβαλιστές, ειπώθηκε ότι οι θέσεις εμφάνισης δεν είναι δεδομένες. Έτσι προς στιγμή υπήρξε ένταση.

Οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων του +πληρωματικού θησαυρού, αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι από τη συνάντηση και όπως πληροφορείται το thebest.gr, θα συναντηθούν για να καθορίσουν την παραπέρα στάση τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019