Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Αντιδράσεις από Καρναβαλιστές σε facebook για το "Δουλειά για όλους" της αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2018

Αντιδράσεις από Καρναβαλιστές σε faceboo...

Δείτε την αφίσα

Αντιδράσεις προκαλεί στους κύκλους των Καρναβαλιστών και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού που παρουσιάστηκε σήμερα. Η μουντή σε σχέση με τα συνήθη χρώματα του Πατρινού Καρναβαλιού αφίσα σε συνδυασμό με το κεντρικό της σύνθημα που είναι "Δουλειά για όλους", το οποίο παραπέμπει περισσότερο σε πολιτικό συλλαλητήριο και λιγότερο στο Πατρινό Καρναβάλι, δέχονται όπως ήταν το αναμενόμενο κριτική.  Πάντως η αφίσα είναι πιστή στο γενικότερο κλίμα του Καρναβαλιού φέτος καθώς ο  Βασιλιάς καρνάβαλος του 2018  είναι ...άνεργος.

Ρακένδυτος και άνεργος ο φετινός Βασιλιάς Καρνάβαλος ...πνίγεται και τραβάει τα μαλλιά του

Ο Πρόεδρος του Καρναβαλικού Οργανισμού Νίκος Χρυσοβιτσάνος επισημαίνει ότι η ανεργία αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα και πως το αναδεικνύουν, μέσα από τη διακωμώδηση και τη σάτιρα.

Πρώτη ενημέρωση: 13:00

Σε ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει:

"Η φετινή αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού αποτελεί ιδέα, σχεδιασμό και γραφιστική δημιουργία του 19χρονου Βλαδίμηρου Ψωμαδόπουλου.

Η πρότασή του προκρίθηκε ανάμεσα σε 22 δημιουργικές προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας».

Όπως τονίζει ο δημιουργός της αφίσας, η φιγούρα της χαρακτηρίζει τον απλό πολίτη που βγάζει το καπέλο στην κρίση και ζητά δικαίωμα στην εργασία με το αίτημα «Δουλειά για Όλους».

Ο Βλαδίμηρος Ψωμαδόπουλος, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, σπουδάζει στο Δημόσιο ΙΕΚ Θεσσαλονίκης στη γραφιστική και ψάχνοντας στους διάφορους διαγωνισμούς που προκηρύχτηκαν εντόπισε τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης για νέους καλλιτέχνες και συμμετείχε.

Η κεντρική αφίσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 μαζί με τις υπόλοιπες προτάσεις αφισών που συμμετείχαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό, θα εκτεθούν στα πλαίσια της έκθεσης των στολών πληρωμάτων στην Αγορά Αργύρη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» συγχαίρει τον νικητή του διαγωνισμού και ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις που κατέθεσαν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019