Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Ξεκινά το ταξίδι στην Α2 Εθνική για τον Νηρέα Πατρών

Πόλο: Ξεκινά το ταξίδι στην Α2 Εθνική γι...
Λαλιώτη Αμαλία

Στην παρθενική του εμφάνιση στην κατηγορία

Tο ιστορικό ταξίδι του Νηρέα Πατρών στην Α2 Εθνική πόλο των ανδρών, ξεκινά την ερχόμενη Κυριακή, με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη στο κολυμβητήριο "Α. Πεπανός". Η πατρινή ομάδα για πρώτη φορά θα αγωνισθεί στη συγκεκριμένη κατηγορία, στην οποία ευελιστεί να έχει αρχικά μία ανταγωνιστική παρουσία.

Το συγκρότημα του Παναγιώτη Χριστοφή μετά την πολύ καλή περσινή χρονιά, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στη Β' Εθνική, έχει στόχο την παραμονή στην Α2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο φετινό ρόστερ υπάρχουν αρκετοί πολίστες από τον ΝΟΠ και τη ΝΕΠ που έχουν αγωνισθεί στην κατηγορία, αλλά και στην Α1 Εθνική, κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την πατρινή ομάδα.

Το ξεχωριστό πάντως για τον Νηρέα είναι ότι παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ είναι όλοι μία μεγάλη παρέα που πάνω από όλα χαίρονται αυτό που κάνουν.

Το φετινό ρόστερ του Νηρέα Πατρών αποτελούν οι: Δημήτρης Παναγόπουλος, Γεώργιος Καρράς, Γεώργιος Παπαγεωργίου, Αποστόλης Καλούδης, Μιχάλης Καθρεπτάς, Ανδρέας Εμερετλής, Χαρίλαος Σπανογιάννης, Σπήλιος Καλούδης, Παντελεήμων Δελαπόρτας, Ηλίας Πίτσικας, Ευάγγελος Βέρρας, Γεώργιος Καραμπουλάς, Ιωάννης Μηττάς, Αναστάσης Κωνσταντακόπουλος, Νικόλαος Τουλγαρίδης, Νικόλαος Ρογδάκης, Βαλεντίνος Νάτσιος, Φώτης Τουλγαρίδης, Γεώργιος Κανελλόπουλο,ς Ζαφείρης Νταλάπας και Βασίλης Καφαδογιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Έγραψε ιστορία ο Νηρέας Πατρών

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports