Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Επιμόρφωση της ΟΧΕ σε καθηγητές φυσικής αγωγής στην Πάτρα

Χάντμπολ: Επιμόρφωση της ΟΧΕ σε καθηγητέ...

Με θέμα: «Η μάθηση για της χειροσφαίρισης με παιχνίδια»

Πραγματοποιήθηκε στη Πάτρα η προγραμματισμένη επιμόρφωση της ΕΑΠ/ΟΧΕ σε καθηγητές φυσικής αγωγής που διδάσκουν σε γυμνάσια του Δήμου Πατρέων, με θέμα: «Η μάθηση για της χειροσφαίρισης με παιχνίδια». Η επιμόρφωση έγινε σε συνεργασία και συντονισμό με την σχολική σύμβουλο φυσικής αγωγής Ν. Αχαΐας Πολυξένη Κοτρέτσου και επιμορφωτή τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Ανάπτυξης Πελοποννήσου – Λουτρακίου Γιάννη Παπαγιαννόπουλο.

Η διαφορετική προσέγγιση του αναλυτικού προγράμματος διδασκαλίας του μαθήματος της χειροσφαίρισης στο γυμνάσιο διαμέσου των παιχνιδιών περιελάμβανε δύο μέρη:

Παρουσίαση power point με θέμα της διδασκαλίας της χειροσφαίρισης και τους τρόπους κατασκευής γηπέδων χάντμπολ στα προαύλια των σχολείων και το δεύτερο μέρος οι καθηγητές των γυμνασίων που συμμετείχαν διδάχτηκαν βιωματικά τα σχολικά παιχνίδια της Χειροσφαίρισης.

Η επιμόρφωση έγινε στο κλειστό γυμναστήριο «Κουκούλι» Πάτρας.

Η ίδια επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί και στις 30-11-17 στο Αίγιο σε ΚΦΑ που διδάσκουν σε Γυμνάσια του Δήμου Αιγιαλείας.

«Η ΟΧΕ και η ΕΑΠ/ΟΧΕ ευχαριστεί την σχολική σύμβουλο φυσικής αγωγής Ν. Αχαΐας Πολυξένη Κοτρέτσου για την βοήθεια της και τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετείχαν στην επιμόρφωση».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ανάπτυξης χειροσφαίρισης Πελοποννήσου–Λουτρακίου Γιάννης Παπαγιαννόπουλος αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει και  να δηλώσει δια του τύπου τα παρακάτω:

«Στα πλαίσια των επιμορφώσεων της Σχ. Συμβούλου Φ.Α. Αχαΐας κ. Πολυξένης Κοτρέτσου σε εκπαιδευτικούς Γυμνασίων της Πάτρας, θα ήθελα να την ευχαριστήσω που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετέχω σε επιμορφωτική της συνάντηση με συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής, ως βασικός εισηγητής και να παρουσιάσω  μια διαφορετική προσέγγιση του αναλυτικού προγράμματος διδασκαλίας του μαθήματος της χειροσφαίρισης στο Γυμνάσιο, βασισμένη σε παιδαγωγικά παιχνίδια».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η προπονήτρια υποδομών της Ακαδημίας των σπορ Ελένη Δάρρα στο thebest.gr: "Το χάντμπολ είναι ένα άθλημα που προσφέρει υγεία και ευεξία"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports