Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής επισκέφτηκε το Μεσολόγγι με θέμα «Ταξίδι στην ιστορία»-ΦΩΤΟ

Η ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής επισκέ...

Στο πλαίσιο του προγράμματος Πυθαγόρας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φετινή δράση του προγράμματος Πυθαγόρας με θέμα «Ταξίδι στην ιστορία». Αυτή την φορά προορισμός το ιστορικό Μεσολόγγι ,η πόλη της ελευθερίας που υποδέχθηκε την ακαδημία μπάσκετ της Παναχαϊκής στον κήπο των Ηρώων και στην εξαιρετική πινακοθήκη!

Η ανακοίνωση από την ακαδημία:

«Έπειτα η Ακαδημία μας ξεκουράστηκε για πρόγευμα στους πρόποδες του βουνού Βαράσοβα που οι μικροί μας καλαθοσφαιριστές παρακολούθησαν αναρριχήσεις ορειβατών σε ένα από τα πιο δύσκολα σημεία αναρρίχησης στην Ελλάδα.

Ακολούθησε ημερίδα στο χωριό Γαλατάς όπου συνολικά 100 παιδιά και γονείς από την ακαδημία μας αλλά και από το ΚΔΑΠ του χωριού παρακολούθησαν τις ομιλίες των επιστημόνων του προγράμματος!

Τέλος η δράση έκλεισε με παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των παιδιών!

Η ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους που συνέβαλαν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της διαδραστικής προσπάθειας του προγράμματος Πυθαγόρας.

Τον ομότιμο καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών (τμήμα φυσικής) Σακκοπουλο Σωτήρη,τον ψυχολόγο Στεφανατο Αλέξη,τους συνοδούς της δράσης Τογια Γιώργο,Τζιαχρηστα Σπύρο και Λιάρο Χρήστο,τον Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Γαλατά κ Παπαγεωργίου Γιώργο,τον Δήμαρχο του νομού Ναυπακτίας Λουκοπουλο Τάκη τον Αντιδήμαρχο Κο Κοτσανα τον Πρόεδρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Κονιδα Παναγιώτη και τον λογιστή του κδαπ Πετσα Κώστα(για την παρουσία τους στην ημερίδα), την δασκάλα Χαρά Αδαμόπουλου, την Νηπιαγωγό Χρύσα Παυλου τον σκηνοθέτη Κώστα Φασουλα τον Πρόεδρο της Παναχαϊκής Σεμιτεκολο Παναγιώτη και τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας μας και εμπνευστή του προγράμματος Μυκωνιατη Μάρκο.»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ημερήσια εκδρομή στο Μεσολόγγι από την Ακαδημία Μπάσκετ της Παναχαϊκής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports