Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Άγγελος Ποστέκογλου φεύγει από την Εθνική Αυστραλίας

Ποδόσφαιρο: Ο Άγγελος Ποστέκογλου φεύγει...

Ο πρώην τεχνικός της Παναχαϊκής εξετάζει προτάσεις από Ελλάδα

Ένα βήμα πριν από την πρόκριση στους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Αυστραλία που αντιμετωπίζει την Ονδούρα στα play off. Ακόμα κι αν τα καταφέρει, όμως, ο Αγγελος Ποστέκογλου δεν πρόκειται να την ακολουθήσει στη Ρωσία!

Οι φήμες που αφορούν την αποχώρησή του το Νοέμβριο, αμέσως μετά τους δύο αγώνες με την Ονδούρα, έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας και ο ίδιος δεν τις διαψεύδει.

«Γνωρίζω τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα αποχωρήσω τον επόμενο μήνα. Προσανατολίζομαι μόνο στην προετοιμασία της ομάδας για τους επόμενους δύο αγώνες», δήλωσε σχετικά ο έμπειρος τεχνικός.

Αρκετά διεθνή ΜΜΕ θεωρούν δεδομένο το «διαζύγιο», το οποίο αποδίδουν στις κακές σχέσεις του Ελληνοαυστραλού προπονητή με την ομοσπονδία (FFA). Η κρίση άρχισε πριν από δύο χρόνια, όταν η FFA τον υποχρέωσε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του για προβλήματα οικονομικής φύσης.

Από τότε ο 52χρονος τεχνικός ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος με τους ανθρώπους της ομοσπονδίας, στους οποίους καταλογίζει άγνοια για το ποδόσφαιρο και θεωρεί ότι εμπλέκονται χωρίς λόγο σε απλές και καθημερινές δραστηριότητες.

Επίσης, δηλώνει απογοητευμένος με τις περικοπές που έγιναν στο παγκόσμιο δίκτυο παρακολούθησης. Πολλοί και καλοί Αυστραλοί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε άλλες ηπείρους πέραν της Ωκεανίας και η συστηματική παρακολούθησή τους ήταν αναγκαία για να συλλογή αξιόπιστων αναφορών.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια ΜΜΕ, ο Ποστέκογλου έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες διαφόρων χωρών, ανάμεσά τους και η Ελάδα.

Για τον ίδιο όμως προέχει η εκπλήρωση του μεγάλου στόχου, που είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ και στη συνέχεια θα φύγει στο εξωτερικό μετά από τέσσερα χρόνια στον πάγκο των «σοκερούς».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουντιάλ: Στα τελικά η Αργεντινή με "μαγικό" Μέσι


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports