Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναχαϊκή: Δυνατό τεστ με τον Ιωνικό σήμερα (19:30) στη Νίκαια

Παναχαϊκή: Δυνατό τεστ με τον Ιωνικό σήμ...

Ο φιλικός αγώνας είναι μια γιορτή προς τιμήν του Ηλία Κυριακίδη

Η Παναχαϊκή δίνει ένα δυνατό τεστ σήμερα (19:30) στη Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό. Οι «κοκκινόμαυροι» προέρχονται από δύο φιλικές νίκες απέναντι σε Προοδευτική και Ναυπακτιακό Αστέρα και η σημερινή αναμέτρηση αποτελεί μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Ιωνικός μπορεί να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική αλλά δεν παύει να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, ειδικά στην έδρα του, με τα ντέρμπι των δυο ομάδων στην Α’ Εθνική να είναι σημείο αναφοράς στα πρωταθλήματα της δεκαετίας του ’90.

Τα σημερινό φιλικό αποτελεί γιορτή προς τιμήν του Ηλία Κυριακίδη. Ο σημερινός βοηθός του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έχει διατελέσει αρχηγός στην ομάδα της Νίκαιας.

Επί σειρά ετών στον Ιωνικό έχει αγωνισθεί και ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», ο οποίος και θα τιμηθεί από τους Νικαιώτες, μαζί με τους Κώστα Κατσουράνη και Κώστα Χαλκιά.

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον σημερινό αγώνα είναι η εξής:

Βρονταράς, Χαλκιάς, Μπουτζίκος, Πολίμος, Αγουρίδης, Μπούτιβας, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μπιτσάκος, Φωτάκης, Γκίνο, Φουρλάνος, Μουστακόπουλος, Στεργίδης, Κυνηγόπουλος, Μασούρας, Ελευθεριάδης, Αποστολόπουλος, Σπανός, Αντωνακόπουλος, Γκέσιος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπαμπούνης, Μαστραντωνάκης, Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης ενώ λόγω τραυματισμού δεν θα ακολουθήσουν οι Σούλης, Αργυρόπουλος και Μωραΐτης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Αγώνας γιορτή προς τιμήν του Ηλία Κυριακίδη το φιλικό με τον Ιωνικό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports