Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Χάλκινο για την Εθνική Νεανίδων στο τουρνουά της Ιτέας

Πόλο: Χάλκινο για την Εθνική Νεανίδων στ...

Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 14-11 της Ρωσίας στο μικρό τελικό

Σε πολύ καλό δρόμο δείχνει πως βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων στην προετοιμασία της για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Νόβισαντ και αυτό επιβεβαιώθηκε στο διεθνές τουρνουά "ΠΥΘΙΑ ΚΑΠ" που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (6/8), με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία στο κολυμβητήριο της Ιτέας. Η Ελλάδα νίκησε στον μικρό τελικό της διοργάνωσης τη Ρωσία με 14-11 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι Ελληνίδες ήταν κυρίαρχες στο συγκεκριμένο παιχνίδι με τις Ρωσίδες, έλεγξαν από την αρχή το ρυθμό, έβρισκαν επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία και εκμεταλλεύτηκαν τις κακές στιγμές των Ρωσίδων (καθοριστικό σημείο όταν έχασαν πέναλτι οι αντίπαλες τη στιγμή που είχαν μειώσει στο 7-6), έπαιξαν καλή άμυνα στην καθοριστική τρίτη περίοδο, έφτιαξαν διαφορά κι έφτασαν φυσιολογικά στη νίκη.

Η Ελλάδα, που θα συνεχίσει την προετοιμασία της μέχρι την αναχώρηση για το Νόβισαντ στην Αθήνα, είχε 2/6 με παίκτη παραπάνω και η Ρωσία 2/7.

Οκτάλεπτα: 2-4, 4-3, 2-3, 3-4

ΕΛΛΑΔΑ (Κ. Δήμου): Καζάνα, Μπιτσάκου, Νίνου Π. 1, Λούδη 2, Κανετίδου, Τσιμάρα 2, Νίνου Ειρ. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5, Κοκκινάκη, Ντούλη 1, Κοντονή, Λυκοθανάση 1, Γιαννακέα.

Για τη Ρωσία σκόραραν οι: Πόποβα 4, Σιριάεβα 3, Πύστινα 2, Τοπιτσάνοβα 2.

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η Ολλανδία που νίκησε την Ιταλία με 8-5 στον μεγάλο τελικό.

Πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) του τουρνουά αναδείχθηκε η αρχηγός της ελληνικής ομάδας Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη. Καλύτερη τερματοφύλακας η Ιταλίδα Μπαντσέλι.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Ήττα και μικρός τελικός για την Εθνική νεανίδων στην Ιτέα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports