Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπιτς βόλεϊ: Όλα έτοιμα για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Μπιτς βόλεϊ: Όλα έτοιμα για τους αγώνες ...

Στην παραλία του Αγίου Βασιλείου

Ολα είναι έτοιμα για να φιλοξενήσει η περιοχή μας το πρωτάθλημα Πελοποννήσου στο μπιτς βόλεϊ στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων Κ17 (regional). Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο στην παραλία του Αγίου Βασιλείου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Βάσως Καραντάσιου («BeachlifeX») στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 46 (πληροφορίες στο τηλ. 6970.435482).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες Κορασίδων και Παίδων, δηλαδή είναι γεννημένοι και γεννημένες από την 1η Ιανουαρίου 2001 και μετά.

Οι συμμετοχές δηλώνονται στα γραφεία της ΕΣΠΕΠ (τηλ. 2610-270.099) και σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον τότε οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή.

Ολοι οι συμμετέχοντες καλούνται το Σάββατο στις 9π.μ. στα γήπεδα του «BeachlifeX», προκειμένου να δώσουν «παρών» στην τεχνική σύσκεψη του τουρνουά. Το κίνητρο για την πρωτιά είναι μεγάλο, καθώς ο πρωταθλητής θα αποκτήσει αυτομάτως το δικαίωμα να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Παίδων και Κορασίδων, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις Ράχες Φθιώτιδας το διάστημα 28-30 Ιουλίου.

Ραντεβού, λοιπόν, το Σαββατοκύριακο στην παραλία Αγίου Βασιλείου για πλούσια δράση στην άμμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αλίκη Σπηλιωτοπούλου στο thebest.gr: "Το μπιτς βόλεϊ είναι πρόκληση για μένα"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports