Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ολοκλήρωσε θετικά τη χρονιά ο Αρίωνας Πατρών

Στίβος: Ολοκλήρωσε θετικά τη χρονιά ο Αρ...

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν την φετινή χρονιά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του Αρίωνα που ανήκουν στην κατηγοία των παμπαίδων και παγκορασίδων Α΄. Μετά την καταπληκτική τους παρουσία στους Διασυλλογικούς αγώνες είχαν και  εντυπωσιακή εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Χαλκίδα.

Αναλυτικά για την πατρινή ομάδα είχαμε 2η θέση από τον Λυμπερόπουλο Γιώργο στα 300 εμπ, 4η και 10η θέση από την Ασπρομάλλη Μαρία στο ακόντιο και στην σφαίρα, 4η θέση απο τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο στο 6θλο, 7η θέση απο τον Ηλία Τομπουλίδη στα 1000μ, 10η θέση απο την σκυταλοδρομία 4Χ300 ( Λυμπερόπουλος Γ, Τομπουλίδης  , Σουβαλιώτης Ιάσωνας , Πεγλερίδης Κων. ), 16η θέση απο τον Πέτρο Αρσένη στα 3000μ.

Το σύνολο των Πανελλήνιων βαθμών που συγκέντρωσε ο σύλλογος στο ανωτέρω πρωτάθλημα είναι 49 και τον κατατάξει στην πρώτη θέση από τα σωματεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου και μέσα στην 15αδα Πανελληνίως.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα των ππ/πκ θα παραμείνει σχεδόν ίδια και την επόμενη χρονιά αφού οι περισσότεροι είναι γεννημένοι το 2003 ενώ αναμένεται να πλαισιωθεί από 2-3 μικρότερους που θα βοηθήσουν σημαντικά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στίβος: Επιτυχίες του ΣΕΒΑΣ Πάτρας στο Πανελλήνιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports