Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση στην Πράγα για την Εθνική γυναικών

Μπάσκετ: Πρώτη προπόνηση στην Πράγα για ...

Ξεκινάει αύριο το Ευρώμπάσκετ

Την πρώτη της προπόνηση στο Κράλοβκα Αρίνα στην Πράγα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα η Εθνική Γυναικών έχοντας μια αρχική «γνωριμία» με το γήπεδο που θα γίνουν οι αγώνες του Γ’ Ομίλου. Οι διεθνείς παίκτριες είχαν δει νωρίτερα στο ξενοδοχείο βίντεο με αγώνες της Σερβίας (της πρώτης αντιπάλου στο Ευρωμπάσκετ) και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω σε θέματα τακτικής στο γήπεδο.

Η Στέλλα Καλτσίδου αναγνωρίζει ότι η Εθνική θα έχει δύσκολο έργο στην πρεμιέρα της Παρασκευής απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, ωστόσο, η Ομάδα θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό.

«Η Σερβία ξέρουμε ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι μια ομάδα που υπερτερεί σε πολλά κομμάτια σε σχέση με μας. Παρόλα αυτά είναι ένας αγώνας 40 λεπτών και θα παίξουμε πέντε εναντίον πέντε.

Είναι ένα παιχνίδι που θα αγωνιστούμε όσο πιο συγκεντρωμένα γίνεται με βάση το πλάνο μας. Θα πάμε για να κερδίσουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και από εκεί και πέρα στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο.

Τα φιλικά στην Πάτρα έδειξαν ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε δύσκολες συνθήκες. Το γεγονός ότι εκεί νικήσαμε τρεις ομάδες και μια από αυτές ήταν η Ρωσία δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε έναν αγώνα χωρίς υπερπροσπάθεια.

Για να κερδίσουμε πρέπει να δίνουμε πάνω από το 100% και με τη Σερβία ιδιαίτερα ακόμα παραπάνω. Απλά αποδείξαμε στους εαυτούς μας ότι όταν έχουμε πάθος, ψυχή και συγκέντρωση μπορούμε να κάνουμε θαύματα».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχολογική ένεση το 3 στα 3 της εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, στο τουρνουά της Πάτρας - Παίκτριες και προπονητής μίλησαν στο thebest.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports