Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: «Σειρήνες» για Ρέτσο από την Γερμανία

Ποδόσφαιρο: «Σειρήνες» για Ρέτσο από την Γερμανία

«Τελειώνει» του Σιόβα στη Λεγανές

Μπορεί τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού να μην έχουν πάρει ακόμη «φωτιά», ωστόσο τα άλλα θέματα δρομολογούνται κανονικά. Κι ένα από αυτά, ίσως το πιο εύκολο, βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία.

Η Λεγανές θέλει να κρατήσει τον Δημήτρη Σιόβα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παραμείνει στην ισπανική ομάδα, αφού βλέπει ότι τον υπολογίζουν σαν βασική μονάδα, και απομένει ο Ολυμπιακός για να συναινέσει.

Οι επαφές των δύο ομάδων έχουν προχωρήσει, οι όποιες οικονομικές διαφορές έχουν σχεδόν καλυφθεί (γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η τελική πρόταση) κι έτσι τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να ανακοινωθεί η οριστική παραχώρηση του διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Όμως, οι «σειρήνες» από το εξωτερικό έχουν αρχίσει να ηχούν δυνατά για τον Παναγιώτη Ρέτσο. Και είναι λογικό αυτό. Πρόκειται για έναν νέο ποδοσφαιριστή, που είχε μια «γεμάτη» χρονιά από παιχνίδια, «ψήθηκε» στον πρωταθλητισμό, απέκτησε και ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έπαιξε στα περισσότερα ματς, καλύπτει αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο και κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα.

Οι «σειρήνες» ακούγονται τόσο από την Αγγλία όσο και από τη Γερμανία και μάλιστα, αυτή της Κολονίας δείχνει να είναι πολύ ισχυρή.

Η γερμανική ομάδα ήδη έχει προσεγγίσει τον Ολυμπιακό, ετοιμάζει νέα βελτιωμένη πρόταση, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πέρα από τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις (ακούγεται για ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ), ζητούν και ποσοστό μεταπώλησης, καθώς είναι σίγουροι ότι ο Ρέτσος, μέσα από την επόμενη ομάδα του, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον ακόμη μεγαλύτερων συλλόγων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπέσνικ Χάσι: «Γνωρίζω καλά που ήρθα»


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports