Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Με πατρινό χρώμα το φετινό All Star Game

Πόλο: Με πατρινό χρώμα το φετινό All Star Game

Με Κολόμβο και Καραμπέτσο

Η μεγάλη ώρα για το φετινό All Star Game του πόλο πλησιάζει και για άλλη μία φορά θα έχει έντονο πατρινό ενδιαφέροον. Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος ο Φίλιππος Καραμπέτσος και ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Ο αγώνας γιορτή θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ, τον οποίο που διοργανώνει για δεύτερη χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΑΥ) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου το Σάββατο 3 Ιουνίου και ώρα 18.00.

Μέρος των εσόδων του (τιμή εισόδου 5 ευρώ) θα διατεθεί στην Παιδόπολη Αλίμου «Άγιος Ανδρέας», όπως ήδη ανακοίνωσε ο ΣΕΑΥ.

Σε ότι αφορά τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο All Star Game και άλλες οργανωτικές λεπτομέρειες, παραθέτουμε σχετικό Δελτίο Τύπου του ΣΕΑΥ: «Ύστερα από την ψηφοφορία των προπονητών της Α1 κατηγορίας ανδρών προέκυψαν δύο ομάδες, οι οποίες αποτελούνται από 13 παίκτες έκαστη.

Η πρώτη ομάδα ονομάζεται «80’s-» και αποτελείται από αθλητές γεννημένους από το 1989 και γηραιότερους, ενώ η δεύτερη ομάδα ονομάζεται «90’s+» και στελεχώνεται από παίκτες γεννημένους το 1990 και νεαρότερους.

Το ρόστερ των «80’s-»: Καραμπέτσος (ΠΑΟΚ), Φλέγκας (Υδραϊκός), Μουρίκης (Ολυμπιακός), Κολόμβος (Ολυμπιακός), Κατσαούνης (ΑΝΟΓ), Μπεριστιάνος (Εθνικός), Αφρουδάκης Χ. (Βουλιαγμένη), Φουντούλης (Ολυμπιακός), Ντόσκας (Ολυμπιακός), Μυλωνάκης (Ολυμπιακός), Παπαδόγκωνας (Εθνικός), Καρούντζος (Παναθηναϊκός), Χατζηκυριακάκης (Υδραϊκός).

Το ρόστερ των «90’s+»: Τσαλκάνης (Π.Φάληρο), Γαβαλάς (ΑΝΟΓ), Σολανάκης (Βουλιαγμένη), Νικολαΐδης (ΠΑΟΚ), Τσαχειλίδης (Π.Φάληρο), Σκουμπάκης (ΑΝΟΓ), Γούβης (Βουλιαγμένη), Χατζηγούλας (ΑΝΟΓ), Κοπελιάδης (Βουλιαγμένη), Καπότσης (Βουλιαγμένη), Παπαναστασίου (ΑΝΟΓ), Χρυσοσπάθης (Βουλιαγμένη), Γεννηδουνιάς (Ολυμπιακός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χριστόδουλος Κολόμβος: Του λείπει μόνο το ευρωπαϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports