Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τα "δελφίνια" στην 11η θέση στο Λουτράκι

Πόλο: Τα "δελφίνια" στην 11η θ...

Πολλές εμπειρίες για τους μικρούς της ΝΕΠ

Την 11η θέση στην τελική κατάταξη και την 3η στον Ομιλο που συμμετείχαν, κατέλαβαν οι πιτσιρικάδες της ΝΕΠ στο 3ο διεθνές τουρνουά πόλο «Splash», που διοργανώθηκε στο Λουτράκι.

«Η συμμετοχή μας κρίνεται ως επιτυχημένη, καθώς πραγματοποιήσαμε αρκετά καλές εμφανίσεις, παρότι αγωνιστήκαμε με 3 απουσίες βασικών μας παικτών, τους Γκοτσόπουλο, Σταθόπουλο και Δομετίου», δήλωσε ο προπονητής της ΝΕΠ, Βασίλης Λούλος και πρόσθεσε:

«Κερδίσαμε στα παιχνίδια που έπρεπε να κερδίσουμε και παλέψαμε πολύ καλά σε όσους αγώνες δώσαμε με ισοδύναμες ομάδες. Για εμένα, επίσης, είναι πολύ σημαντικό το ότι σκόραραν πολλοί παίκτες μας, κάτι που αποτελεί δείγμα της σωστής εκτέλεσης της τακτικής μας».

Η ΝΕΠ αγωνίστηκε στο Λουτράκι με τους εξής παίκτες: Σπύρος Γκοτσόπουλος, Φίλιππος Αντίοχος, Μιχάλης Κουτρης, Κωνσταντίνος Τσέρης, Αλέξης Γιώτης, Κωνσταντίνος Φωτίου, Θόδωρος Λιάτσος, Γιώργος Κουτρης, Παντελής Δεληγιάννης, Δαμιανός Αλιάι, Λευτέρης Συμεωνίδης, Γιώργος Κουλιας, Παναγιώτης Θανόπουλος, Στέλιος Αποστολίδης. Οι αγώνες αφορούσαν τις ηλικιακές κατηγορίες των Μίνι Παίδων (U13) και των Παίδων (U15).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Για την πρόκριση οι Νεάνιδες της ΝΕΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports