Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πινγκ πονγκ: Επιτυχίες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Διακρίθηκαν οι Πατρινοί αθλητές

Στο όμορφο νησί της Χίου έγινε με μεγάλη οργανωτική επιτυχία το τριήμερο 21-23 Απριλίου το πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων σε ομαδικό και ατομικό. Τους αγώνες συνδιοργάνωσαν η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο τοπικός Παγχιακός Γ.Σ. υπό την αιγίδα του δήμου Χίου, της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου-Περιφερειακή Ενότητα Χίου, του Επιμελητηρίου Χίου και του Νομικού Προσώπου δήμου Χίου.

«Περισσότερα από 120 άτομα με αθλητές, προπονητές και συνοδούς επισκέφτηκαν το νησί παρά τις οικονομικές δυσκολίες και την απόσταση», όπως σημείωσε σε ρεπορτάζ και το politischios.gr, που ήταν χορηγός επικοινωνίας και «με αυτόν τον τρόπο αντάμειψαν παράλληλα τον κόπο και τις προσπάθειες του Παγχιακού Γ.Σ. ως βασικού διοργανωτή».

Αντιπροσωπεία από μητέρες των παιδιών μάλιστα, ανέλαβε πρωτοβουλία και εξέφρασε δημόσια ευχαριστίες στους Χιώτες για τη φιλοξενία και την άριστη διεξαγωγή του πρωταθλήματος!

 

Οι τοπικές αρχές αγκάλιασαν τη διοργάνωση, συνέβαλαν καθοριστικά μαζί με τους χορηγούς στο να μετατραπεί σε γιορτή του αθλήματος και άφησαν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη και τη διοίκηση της ομοσπονδίας αλλα και τους αθλητές και τις αθλήτριες που συμμετείχαν. Για πρώτη φορά σε αγωνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης υπήρχε συνεχής παρουσία εκπροσώπων των τοπικών και περιφερειακών αρχών και ιδιαίτερα του νεαρότατου δημάρχου Χίου Μανώλη Βουρνού και του  εκπρόσωπου  του αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Παπαδόπουλου .

Η εικόνα ήταν ελκυστική και αγωνιστικά. Όλοι οι συμμετέχοντες πάλεψαν για να φτάσουν όσο πιο ψηλά μπορούν και οι καλύτεροι αθλητές έδωσαν συναρπαστικά ματς, καθώς τα αποτελέσματα είναι κι ένα κριτήριο για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων σε παίδες και κορασίδες εν όψει του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ συμμετείχαν στη διοργάνωση  με τη μεγαλύτερη αποστολή γιατί είχαν πάρει τη πρόκριση για τη τελική φάση  και στη κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ και των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και για μια ακόμη φορά ήταν από τους πρωταγωνιστές ενός πανελληνίου ηλικιακού πρωταθλήματος.

Στη κατηγορία κορασίδων η ομάδα ήταν το δεύτερο φαβορί θέση που επιβεβαίωσε με τη παρουσία της   στο τελικό. Στο τελικό το πρώτο φαβορί η ομάδα του ΓΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ επικράτησε με 3-0 και κατέκτησε το πανελλήνιο τίτλο της κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας κορασίδων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ χρησιμοποίησε τις ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ , ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ και ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ.

Στη κατηγορία των παίδων ο στόχος της τετράδας έγινε πραγματικότητα και οι αθλητές των Φοινίκων ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας σε μια πολύ δύσκολη κατηγορία τη τρίτη θέση.

Ο προπονητής της ομάδας παίδων ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΚΑΝΑΣ χρησιμοποίησε τους ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΔΡΙΑΝΟ, ΘΕΜΗ ΑΔΡΙΑΝΟ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ και ΑΛΕΞΗ ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗ.

Στο ατομικό η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ,  αν και νο 1 φαβορί, έφθασε μέχρι τη τρίτη θέση. Πόνοι στα γόνατα ( έγινε διάγνωση για πρόβλημα στο μηνίσκο) δεν την άφησαν να διεκδικήσει  κάτι καλύτερο σε ατομικό και διπλό.

Στο διπλό των κορασίδων η ΑΘΗΝΑ ΛΙΜΙΕΡΑΤΟΥ μαζί με την ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΤΖΑΜΙΧΑΛΗ του ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ  ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας τη τρίτη θέση.

Στο ατομικό είχαν προκριθεί από τη περιφέρεια μας εκτός από τις παραπάνω  και οι αθλήτριες ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ και ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ και οι αθλητές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ, ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΦΟΙΝΙΚΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ 3η θέση στο ατομικό – 8αδα στο διπλό

ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ 3η θέση στο διπλό – 8αδα στο ατομικό

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό

ΜΙΧΑΕΛΑ ΖΙΑΚΑ 16αδα ατομικό – 16αδα διπλό

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ 8αδα ατομικό – 8αδα διπλό

ΘΕΜΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΣ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ 16αδα ατομικό – 8αδα διπλό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ Πονγκ: Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports