Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

H ΔΕΥΑΠ θα μοιράζει… άδεια μπουκάλια καλώντας τους Πατρινούς να πίνουν νερό από τη βρύση

H ΔΕΥΑΠ θα μοιράζει… άδεια μπουκάλια καλ...
Βγενόπουλος Φάνης

Ξεκινά «πόλεμο» στο εμφιαλωμένο νερό

Καμπάνια ενημέρωσης των Πατρινών ξεκινά η ΔΕΥΑΠ ενόψει του καλοκαιριού, με στόχο να πείσει τους καταναλωτές να σταματήσουν να πίνουν εμφιαλωμένο νερό και να προτιμήσουν αυτό της βρύσης. Στο πλαίσιο αυτό, από τη δημοτική επιχείρηση προγραμματίζουν μια σειρά από παρεμβάσεις και εκδηλώσεις, ενημερώνοντας το κοινό για το υψηλής ποιότητας νερό που φτάνει στα σπίτια του.

Η αρχή της καμπάνιας θα γίνει στην έκθεση Westia 2017, η οποία θα διεξαχθεί από την 1η έως τις 3 Απριλίου στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας. Εκεί η ΔΕΥΑΠ θα έχει δικό της περίπτερο, το οποίο της το παραχωρούν δωρεάν οι διοργανωτές, και θα διανέμει στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό.

Στο πλαίσιο αυτό η διοίκηση της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε να προσφέρει στους επισκέπτες σε συσκευασία δώρου, από μια γυάλινη φιάλη χωρητικότητας ενός λίτρου με ανοξείδωτο πώμα και τυπωμένο ανεξίτηλα το σήμα της ΔΕΥΑΠ, με σκοπό να τη χρησιμοποιήσουν γεμίζοντας τη με νερό από τη βρύση.

Το  Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά 6.000 γυάλινων μπουκαλιών και στην εκτύπωση 90.000 διαφημιστικών εντύπων και στη συνεδρίαση του το πρωί της Πέμπτης ενέκρινε το ποσό των 13.530 ευρώ.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, η έκθεση είναι μια αφορμή για να ξεκινήσει μια πολύπλευρη καμπάνια που θα τρέξει μέσα στο καλοκαίρι για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους Πατρινούς να προτιμούν το νερό της βρύσης, το οποίο είναι καθαρό, ελεγμένο και ποιοτικό.

Απαντώντας στο ερώτημα για το κόστος της καμπάνιας, ο κ. Παπανικήτας εξήγησε ότι η προμήθεια των υλικών, έγινε από διαφορετικούς προμηθευτές μετά από έρευνα αγοράς. Όπως σημείωσε το κόστος του δώρου της γυάλινης φιάλης μαζί με τη συσκευασία , την ανεξίτηλη στάμπα κτλ, ανέρχεται περίπου στο 1,2 ευρώ η μία.

Όσο για φυλλάδια παραγγέλθηκε μεγάλος αριθμός, μεγαλύτερος από τους εκτιμώμενους επισκέπτες της Westia, αφού αυτά θα διανεμηθούν και στις επόμενες εκδηλώσεις που θα γίνουν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις