Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Καραλής

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων ο Καραλής

Νικητής στον τελικό του επί κοντώ του κλειστού ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης

Υψηλού επιπέδου επί κοντώ παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τους αγώνες της 2ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου ανδρών- γυναικών. Γι΄ αυτό φρόντισαν οι Κώστας Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Καραλής σε έναν από τους συναρπαστικότερους τελικούς της διοργάνωσης , αλλά κατά δεύτερο λόγο και οι Δημήτρης Πατσουκάκης και Νίκος Νεράντζης.

Νικητής αναδείχθηκε ο πιο έμπειρος Κώστας Φιλιππίδης (για 10η φορά στην καριέρα του στη διοργάνωση) με 5.70 και καλύτερες προσπάθειες από τον 18χρονο Καραλή που με το 5.70μ που επίσης υπερέβη σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων, που ανήκε στο Φιλιππίδη με 5.61μ  από τις 29/1/05. Για την ακρίβεια το κατέρριψε δύο φορές, αφού πρώτα είχε περάσει τα 5.65μ.

Ο Καραλής σημείωσε την 2η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στους έφηβους και την 10η επίδοση στην Ευρώπη στους άνδρες και πιθανότατα θα μετάσχει μαζί με τον Φιλιππίδη στο ευρωπαϊκό, αφού προκρίνονται οι 12 καλύτεροι (εφόσον δεν επιτύχουν το όριο 5.78μ).

«Ήταν απίστευτο αυτό που έγινε. Μένουμε στην επίδοση και συνεχίζουμε να δουλεύουμε την τεχνική μας, που είναι το κλειδί για την επιτυχία. Δεν χαλαρώνω συνεχίζω τη δουλειά», είπε ο Καραλής. Ο Πατσουκάκη μετά από επίσης καλή εμφάνιση ήταν τρίτος με 5.55μ και ο Νεράντζης 4ος με 5.40μ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: Η Βούλα Παπαχρήστου έπιασε το όριο για το Βελιγράδι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports