Θα προηγηθεί γενική συνέλευση
Η ώρα των εκλογών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας έφτασε. Αργά το βράδυ της Τετάρτης 8 Φεβρουαρίου θα ξέρουμε την νέα παράταξη που θα διοικεί την τοπική Ένωση, ενώ τις επόμενες μέρες θα μάθουμε και την διάταξη του Συμβουλίου.
Οι φετινές εκλογές που είναι και ιδιαίτερα σημαντικές καθώς βρισκόμαστε σε περιόδους μεγάλων αλλαγών στο ποδόσφαιρο, της Αχαΐας αλλά και πανελλαδικώς, θα διεξαχθούν το απόγευμα τις Τετάρτης στο ξενοδοχείο Αστήρ.
Η πρώτη συγκέντρωση είναι στις 17:00 μ.μ., η γενική συνέλευση ξεκινάει στις 18:00, όπου ψηφίζεται και ο οικονομικός απολογισμός και μετά τις τοποθετήσεις, στις 19:00 μ.μ αναμένεται να ανοίξουν οι κάλπες.
Τα πρώτα αποτελέσματα θα βγουν λίγο μετά τις 21:30 μ.μ., ενώ οι ομάδες που δήλωσαν πως θα συμμετέχουν στην διαδικασία με τους εκπροσώπους τους είναι 111.
Από τις εκλογές θα προκύψουν 11 μέλη και 3 για την εξελεγκτική επιτροπή, οι οποίοι θα γίνουν σώμα και τις επόμενες μέρες θα προκύψει και η σύσταση του διοικητικού συμβουλίου.
Η δύο παρατάξεις που θα διεκδικήσουν το χρίσμα είναι η «Π.Ε.Σ.» (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) και η Π.Α.Σ. (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΑΝΑΠΤΥΞΗ- ΣΥΝΕΠΕΙΑ).
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










