Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τον Ίφιτο Πατρών

Πινγκ Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για  τον Ί...

Στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήαμτος

Η προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων - Νεανίδων αποτέλεσε την τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα για τους αθλητέςκαι αθλήτριες του Α.Σ. Ίφιτος Πατρών. Συγκεκριμένα αγωνίσθηκαν οι Χριστίνα Αθανασοπούλου, Ηρώ Γιώτη, Νικολίνα Παπαδοπούλου και Ηλίας Γιαννόπουλος.

Όλοι οι αθλητές/τριες της ομάδας πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις με κυριότερη την Αθανασοπούλου που με τρεις νίκες βρέθηκε στην 1η θέση του ομίλου των Νεανίδων. Στον αγώνα πρόκρισης έχασε με 3-0 ωστόσο άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Νικολίνα Παπαδοπούλου δοκίμασε τις δυνάμεις της έναντι πολύ καλών αντιπάλων και κατέκτησε την 4η θέση στον όμιλο ενώ η Ηρώ Γιώτη έδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Στους έφηβους ο Ηλιας Γιαννόπουλος κατέκτησε την 3η θέση στον όμιλο.

Για την εικόνα των αθλητών/τριων οι κ.κ. Μ. Κατσικαδέλης και Π. Γιώτης δήλωσαν: "Παίξαμε αρκετά καλά όμως δικαίως δεν κατακτήσαμε την πρόκριση αφού οι αντίπαλοι είχαν σταθερότερη απόδοση.

Ειδικά για τη Χριστίνα Αθανασοπούλου που το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ήταν στόχος το αποτέλεσμα του αγώνα της πρόκρισης μας άφησε ανάμεικτες εντυπώσεις.

Ωστόσο, βλέποντας συνολικά την πορεία και τα όσα έχουμε τεχνικά πετύχει είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Προφανώς το ατυχές αποτέλεσμα δεν μας πτοεί και συνεχίζουμε για την κατάκτηση μιας θέσης στην 8αδα της τελικής φάσης των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.

Συγχαρητήρια σε όσους πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση του ΠΠ και ευχόμαστε να αντιπροσωπεύσουν την Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια όσο το δυνατόν καλύτερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πινγκ-πονγκ: Ο Ίφιτος ήταν ο νικητής στο τοπικό ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports