Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Με "όπλο" την άμυνα ο Άρης πήρε τη νίκη

Μπάσκετ: Με "όπλο" την άμυνα ο...

Επί της σλοβενικής Έλιος Σανς με 72-54

Με όπλο του την άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης επέστρεψε στις νίκες στο Basketball Champions League επικρατώντας και στη Θεσσαλονίκη της Σλοβενικής Έλιος Σανς με 72-54. Στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου της διοργάνωσης.

Κλειδί για τους «κίτρινους» ήταν η εμφάνιση της τρίτης περιόδου, όπου και δέχτηκαν μόλις εννέα πόντους και με επιμέρους σκορ 17-9 γύρισαν το εις βάρος τους σκορ. Παράλληλα οι παίκτες του Άρη υπέπεσαν μόλις σε εννέα λάθη.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν βραχεία κεφαλή στο σκορ από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με 37-36.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων για το δεύτερο μέρος ο Άρης παρουσιάστηκε βελτιωμένος στην άμυνά του παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ ενώ στα μέσα της τρίτης περιόδου ξέφυγε με +9 (51-42).

Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη δεν επέτρεψαν στους Σλοβένους να επιστρέψουν στο παιχνίδι ενώ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα (61-48 στο 34') βάζοντας τις βάσεις για την πέμπτη νίκη τους στη διοργάνωση.

Πλέον οι Θεσσαλονικείς έχουν ρεκόρ 5-3 και μοιράζονται την τρίτη θέση του ομίλου με τη Νίμπουρκ. Στην κορυφή είναι Μονακό και Μπάνβιτ με ρεκόρ 7-1.

Τα δεκάλεπτα: 16-18, 36-37, 53-46, 72-54

ΑΡΗΣ (Πρίφτης): Μαρμπλ 6 (2), Ξανθόπουλος 7 (1), Φλιώνης, Τσαϊρέλης 10 (1), Τζένκινς 2, Κάμινγκς 18 (3), Ζάρας 4, Μούρτος 8, Σίμτσακ, Ντραγκίσεβιτς 17 (3).

ΕΛΙΟΣ ΣΑΝΣ (Βούλιτς): Μότσνικ 7, Κίζλινκ 8 (2), Μπράτετς, Βέσελ 2, Ρεμεκούν 8, Κοβάτσεβιτς 13 (3), Ατανάτσκοβιτς 12 (1), Μπόλτσινα, Βόντσινα 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τον Άρη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports