Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Εντυπωσιακή η Παναχαϊκή - Οι "κοκκινόμαυροι" επιβλήθηκαν με 6-0 του Αστέρα Αμαλιάδας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Εντυπωσιακή η Παναχαϊκή - Οι "κοκκι...

Σκορ και θέαμα στην Αγυιά

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή με εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι «κοκκινόμαυροι» έστησαν «πάρτι» από νωρίς στην Αγυιά και επικράτησαν με 6-0 του Αστέρα Αμαλιάδα.

Στην δεύτερη αναμέτρησή της στην Αγυιά η Παναχαϊκή ήταν εντυπωσιακή και πέτυχε την πιο ευρεία της νίκης μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Πρωταγωνιστής στην αναμέτρηση ήταν ο Ελευθεριάδης με δύο γκολ, ένα κερδισμένο πέναλτι και δύο ασίστ. Δύο γκολ πέτυχε και ο Δημήτρης Σιαλμάς που σκοράρει ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα, μετά και την κακή παρένθεση της Τρίπολης.

Η Παναχαϊκή μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της ουσιαστικά καλή φάση, με τον Φωτάκη να βγάζει ωραία μπαλιά στον Αργυρόπουλο στον κενό χώρο και αυτός με την σειρά του να δίνει έτοιμο γκολ στον Ελευθεριάδη, ο οποίος προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό.

Στο 26 λεπτό ο ίδιος παίχτης επιχείρησε να βγάλει σέντρα από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπουτσικάκη και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Βλάχο να δείχνει αμέσως την εσχάτη των ποινών.

Ο Φωτάκης με ψύχραιμη εκτέλεση πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους κοκκινόμαυρους στο 27΄.

Η Παναχαϊκή δεν σταμάτησε να πιέζει και έτσι στο 37’ έκανε τρία τα τέρματά της με ένα γκολ καρμπόν με το πρώτο. Ο Φωτάκης πέρασε πολύ όμορφα την μπάλα στον Στεργίδη και αυτός έβγαλε στο Σιαλμά, που άφησε με πολύ ωραίο τρόπο την μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Ελευθεριάδης έκανε δύο τα τέρματά του και διαμόρφωσε το 3-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Δεν άλλαξε το σκηνικό ούτε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Παρ ότι Αστέρας απείλησε με δύο αντεπιθέσεις, η Παναχαϊκή «τελείωσε» στην ουσία την αναμέτρηση με μια δικιά της ιδανική αντεπίθεση και την μπάλα να καταλήγει στον Στεργίδη και αυτός προ κενής εστίας να διαμορφώνει το 4-0 στο 65’.

Η Παναχαϊκή σε εκείνο το χρονικό σημείο έκανε ότι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν 2 γκολ του Δημήτρη Σιαλμά στο 67’ και στο 80’ και ένα δοκάρι του Αργυρόπουλου στο 70ο λεπτό.

Έτσι κύλισε η υπόλοιπη αναμέτρηση μέχρι το τέλος της με τους οργανωμένους της Παναχαϊκής να στήνουν «πάρτι» στις εξέδρες με τραγούδια και συνθήματα.

Οι κοκκινόμαυροι έτσι διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, κρατώντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους και φτάνοντας στους 25 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η διακοπή για τους αγώνες του Κυπέλλου.

Αρκετός ο κόσμος(περίπου 2.000) στην Αγυιά που αψήφησε τον κακό καιρό, ενώ και ο αγωνιστικός χώρος αντεπεξήλθε στην κακοκαιρία και βρισκόταν σε αρκετά καλή κατάσταση. Νέος αέρας για την Παναχαϊκή πλέον στην ιστορική της έδρα στην Αγυιά, κάτι που φάνηκε και σε δεύτερη συνεχόμενη αναμέτρηση.


*Ενός λεπτού σιγή κρατήθηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου αλλά και του παλαίμαχου άσου της Παναχαϊκής, Γιώργου Σαραντόπουλου.

Γκολ: 15’, 37΄Ελευθεριάδης, 27’ Φωτάκης, 65’ Στεργίδης, Σιαλμάς 67’, 80’ Σιαλμάς

Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος(62’ Λαμπρόπουλος), Γκίνο(71’ Παπαδόπουλος), Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης(68’ Μπιτσάκος), Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.

Αστέρας Αμαλιάδας(Βλάχος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπουζουράς, Παπουτσής(59’ Μελετίδης), Γκαντιάγκα, Μπαρμπαρούσης.

Διαιτήτευσε ο Ανδρέας Βλάχος(Αν. Αττικής), με βοηθούς τους Θεόδωρο Γουρνιά(Αν. Αττικής) και Αικατερίνη Γκόντα(Αν. Αττικής).

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports