Ο δικέφαλος αντιμετωπίζει την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία
Η έκτη αγωνιστική του FIBA Champions League περιλαμβάνει δύσκολες αποστολές για τους τρεις εκπροσώπους της Ελλάδας. Η αρχή γίνεται απόψε με τον ΠΑΟΚ, που κοντράρεται απόψε (21:00) με την Όλντενμπουργκ στη Γερμανία. Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και συν τοις άλλοις θα αγωνιστούν χωρίς τους τραυματίες Πέινερς και Μαργαρίτη.
Οι υποχρεώσεις των ομάδων φέτος είναι non stop και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην Γερμανία όπου θα αντιμετωπίσει την Όλντενμπουργκ για την 6η αγωνιστική του Champions League. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θέλει να αφήσει πίσω της τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και μετά την ήττα από την Νεπτούνας να επανέλθει στις ευρωπαϊκές επιτυχίες.
Όπως πρέπει και να ξεπεράσει την ήττα από τα Τρίκαλα για την Basket League και να κάνει ένα νέο θετικό ξεκίνημα. Στην EWE Arena ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς τον Ζάινς Πέινερς που προσπαθεί να ξεπεράσει την θλάση που το ταλαιπωρεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπάσκετ: Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ-Δυσκολεύει η πρόκριση
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










