Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Μέσι επέστρεψε και καθάρισε για την Μπαρτσελόνα

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Μέσι επέστρεψε και καθ...

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής

Η δεύτερη επιστροφή του Γκουαρδιόλα στο «Καμπ Νόου» εξελίχθηκε σε μεγαλύτερη πανωλεθρία από την πρώτη. Πριν το ματς ο τεχνικός της Σίτι δήλωσε χαρούμενος που ο Μέσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ο Αργεντίνος είπε να τον... πληγώσει, κάνοντας χατ τρικ.

Μαγεία από τον σταρ της Μπαρτσελόνα, σε ένα παιχνίδι με τέσσερα γκολ, δύο κόκκινες και ένα χαμένο πέναλτι, που βρήκε θριαμβευτές τους Καταλανούς με 4-0.

Η Ατλέτικο συνεχίζει ακάθεκτη στο δρόμο για την πρωτιά, καθώς επικράτησε και στη Ρωσία της Ροστόβ με 1-0. Οι Μαδριλένοι έκαναν το 3 στα 3 και στο... Μόναχο θα παίξουν την κορυφή! Σούπερ ο Καράσκο, πέτυχε ακόμα ένα γκολ.

Η Μπάγερν επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο! Οι Βαυαροί ξεπέρασαν τη μίνι κρίση, διέλυσαν την Αϊντχόφεν με 4-1 και θα παίξουν την πρωτιά με τους Μαδριλένους. Σούπερ σε ακόμα ένα ματς ο Κίμιχ που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα.

Απόλυτο φαβορί ήταν και έτσι συνέβη. Η Αρσεναλ όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είχε κανένα πρόβλημα να διαλύσει την Λουντογκόρετς.

Στην πρώτη φορά της ιστορίας τους που αντιμετώπισαν αντίπαλο από την Βουλγαρία, οι Gunners έπιασαν εκπληκτική απόδοση και σταμάτησαν το κοντέρ στο εμφατικό 6-0, ένα λιγότερο δηλαδή από το ρεκόρ τους στην Ευρώπη.

Η Παρί έκανε τη δουλειά, αλλά αρχικά τα χρειάστηκε υποδεχόμενη την Βασιλεία. Για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή ιστορία της έπαιξε με αντίπαλο από την Ελβετία και είχε την βοήθεια του δοκαριού και του Αρεολά, πριν φτάσει στο υπέρ της 3-0.

Οι Τούρκοι έκαναν τρελό διπλό στο San Paolo (2-3 τη Νάπολι), η Μπενφίκα πέρασε από το Κίεβο (0-2 με Ντιναμό) και ο όμιλος... έμπλεξε!

Εχοντας δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, η Νάπολι υποδέχθηκε την Μπεσίκτας για το 3x3 που θα την έκανε ξεκάθαρο φαβορί για την 1η θέση και θα της επέτρεπε να ξεχάσει τις δύο σερί ήττες στη Serie A. Τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.

Για την Μπενφίκα τα πράγματα ήταν εξαιρετικά απλά: Αν δεν νικούσε τη Ντιναμό στην Ουκρανία, μάλλον δεν θα μπορούσε να ελπίζει σε πρόκριση.

Οι Πορτογάλοι δεν είχαν διάθεση για νέα απώλεια βαθμών και το έδειξαν από νωρίς αφού μπήκαν όπως έπρεπε στο ματς και στο 9' άνοιξαν το σκορ.

Η Γκλάντμπαχ έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 από την Σκωτία επί της Σέλτικ και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης. Οι Γερμανοί έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ροστόβ - Ατλέτικο 0-1
(62' Καράσκο)

Μπάγερν - Αϊντχόφεν 4-1
(13' Τόμας Μίλερ, 21' Κίμιχ, 59' Λεβαντόβσκι, 84' Ρόμπεν / 41' Νάρσινχ)

Άρσεναλ - Λουντογκόρετς 6-0
(12' Αλέξις Σάντσες, 42' Γουόλκοτ, 46' Όξλεϊντ-Τσέιμπερλεν, 56', 83' και 87')

Παρί Σεν-Ζερμέν - Βασιλεία 3-0
(40' Ντι Μαρία, 62' Λούκας Μόουρα, 93' πέν. Καβάνι)

Νάπολι - Μπεσίκτας 2-3
(30' Μέρτενς, 70' πέν. Γκαμπιαντίνι / 12' Αντριάνο, 39' και 86' Αμπουμπακάρ)

Ντινάμο Κιέβου - Μπενφίκα 0-2
(9' πέν. Σάλβιο, 55' Σέρβι)

Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Σίτι 4-0
(17', 61' και 69' Μέσι, 89' Νεϊμάρ)

Σέλτικ - Γκλάντμπαχ 0-2
(57' Στιντλ, 77' Χαν)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Γκουαρντιόλα επιστρέφει στην Βαρκελώνη στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports