Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Σε αναβολή οδηγείται και πάλι η έναρξη του πρωταθλήματος

Φούτμπολ Λιγκ: Σε αναβολή οδηγείται και ...

Μόλις χθες ανακοινώθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο

Σε αναβολή οδηγείται και πάλι η έναρξη της Football League,. Μόλις χθες είχε ανακοινωθεί ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο ότι θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι το Σαββατοκύριακο (22-23/10) θα υπάρξει σέντρα στη Football League. Παρότι τη Δευτέρα (17/10) ανακοινώθηκε ότι το πρωτάθλημα αρχίζει, η ενημέρωση που υπάρχει αναφέρει ότι οδεύουμε προς νέα αναβολή.

Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, δέκα ομάδες ήταν θετικές στο ενδεχόμενο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, επτά ήταν αρνητικές και μία ψήφισε λευκό. Για αυτό και πάρθηκε η απόφαση για σέντρα.

Εκπρόσωποι των ομάδων που ψήφισαν "όχι", ωστόσο, υποστήριξαν ότι η διοργανώτρια συμπεριέλαβε στα "ναι" τις απαντήσεις των Λαμίας, Αγροτικού Αστέρα, ΠΑΕ οι οποίες ναι μεν συμφώνησαν με την έναρξη, αλλά με την προϋπόθεση προηγουμένως να γίνει συμβούλιο.

Στέκονται και στη θετική ψήφο του Πανελευσινιακού, ο οποίος κατά τους ίδιους δεν έπρεπε να ψηφίσει λόγω της εκκρεμοδικίας. Έτσι, ο πρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης πήρε την απόφαση να ανακαλέσει την ανακοίνωση της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς μέλη της κατηγορίας είχαν σκοπό να προσφύγουν στην ΕΠΟ, να κινηθούν νομικά κατά της απόφασης, κάτι που αν γινόταν, το πρωτάθλημα θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο να ξεκινήσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φούτμπολ Λιγκ: Αρχίζει και επίσημα το πρωτάθλημα το Σάββατο-Δείτε το πρόγραμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports