Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στην κορυφή η Παναχαϊκή! Επικράτησε με 3-0 της Δόξας Μεγαλόπολης - Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στην κορυφή η Παναχαϊκή! Επικράτησε με 3...

Επιβλητικοί οι κοκκινόμαυροι στο δεύτερο ημίχρονο

Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή με 3-0 επί της Δόξας Μεγαλόπολης στο Παμπελοποννησιακό. Οι κοκκινόμαυροι ανέβηκαν στην κορυφή όπου συγκατοικούν με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Παρακολουθήστε ζωντανά ΕΔΩ την εξέλιξη την αναμέτρησης:

(Ανανεώνετε την σελίδα για την εξέλιξη του αγώνα)

17:55 Τέλος του αγώνα! Η Παναχαϊκή ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

17:45 Ο 18χρονος Κωνσταντακόπουλος παίρνει τη θέση του Μαστραντωνάκη στο 84'.

17:42 Καταπληκτικό ΓΚΟΛ από τον Ελευθεριάδη!

Ένα από τα πιο ωραία, ίσως το πιο ωραίο, γκολ της φέτος πέτυχε η Παναχαϊκή. Ο Στεργίδης με το εσωτερικό βρήκε τον Ελευθεριάδη μέσα στην περιοχή ο οποίος με ένα πανέμορφο μονοκόμματο σουτ έγραψε το 3-0 στο 80'

17:41  Στο 79', ο Ελευθεριάδης βρίσκει χώρο από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά το σουτ του βρίσκει στα σώματα και καταλήγει κόρνερ. Το 13ο για την Παναχαϊκή!

17:34 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή. Ο Στεργίδης με προβολή μετά από σέντρα του Μωραΐτη κάνει το 2-0 στο 71ο λεπτό!

17:32 Μωραϊτης στην θέση του σκόρερ Σιαλμά στο 70'.

17:31 Εντυπωσιακό σουτ ο Ανδρέας Μασταντωνάκης στο 69’. Διώχνει εκπληκτικά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Δόξας.

Νέο σουτ μετά το κόρνερ από τον Μαστραντωνάκη. Η μπάλα λίγο άουτ.

17:28  Αλλαγή για την Δόξα στο 64′. Ο Πρίκας περνάει στη θέση του Αθανασιάδη.

17:26 Απελευθερωμένη από το γρήγορο γκολ στο δεύτερο μέρος, η Παναχαϊκή κυκλοφορεί πιο άνετα τη μπάλα. Η είσοδος του Στεργίδη έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό, καθώς τελικά έχει περάσει δεξιά και ο νεαρός Μαστραντωνάκης παίζει επιτελικός μπροστά από Φωτάκη και Γκίνο.

17:20 Ακυρωθέν γκολ για την Παναχαϊκή στο 58’. Ο Φωτάκης έρχεται από πίσω, πλασάρει αλλά ο βοηθός σήκωσε την σημαία,υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Σιαλμά, και το γκολ δεν καταλογίζεται.

17:17 Στο 55' ο Σιαλμάς κάνει την κεφαλιά από ευνοϊκή θέση, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

17:16 Ο Λυμπέρης Στεργίδης πέρασε στο γήπεδο στο 55' στη θέση του Πολυχρόνη και θα αγωνιστεί σαν επιτελικός.

17:14 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή. Στο 53ο λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα καταλήγει στον Σιαλμά ο οποίος με την βοήθεια του δοκαριού κάνει το 1-0!

17:07 Αρχίζει το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες. Στην σέντρα η Δόξα Μεγαλόπολης.

16:51 Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να προηγηθεί και έτσι παραμένει το 0-0 .

Οι κοκκινόμαυροι είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Κέρδισαν 9(!) κόρνερ αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν την κατοχή και την κυκλοφορία σε σπουδαίες φάσεις.

Η Δόξα Μεγαλόπολης από την άλλη μεριά έχει κλείσει καλά τους χώρους στην Παναχαϊκή, παραμένει στο μισό γήπεδο και είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Μοιάζει η πιο επικίνδυνη ομάδα που έχει έρθει στο Στάδιο μέχρι τώρα.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το δεύτερο μέρος.

*Λόγω καιρικών συνθηκών, οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής κάθονται στην σκεπαστή κερκίδα

16:48 Κλασσική ευκαιρία για την Παναχαϊκή να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου. Ο Ελευθεριάδης έκανε την πολύ καλή παράλληλη σέντρα, ο Μαστραντωνάκης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά αυτή δεν έκανε το χατίρι των κοκκινόμαυρων και πέρασε άουτ.

16:44 Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Νάνο από τα 35 μέτρα στο 40ο λεπτό. Ο Βρονταράς ήταν σε ετοιμότητα και μπλοκάρε παρά το γκελ της μπάλας στο βρεγμένο τερέν.

16:40  Πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι στο 35′. Ο Βλάχος της Παναχαϊκής, δέχτηκε την κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλό του.

16:35 Όμορφη ομαδική προσπάθεια της Παναχαϊκής από αριστερά, ο Σιαλμάς έβγαλε τη σέντρα στο 31', ένας αμυντικός της Δόξας βρήκε τη μπάλα, η οποία πήγαινε στα δίχτυα αλλά ο Μακρυωνίτης είπε όχι.

16:32 Ανεκμετάλλευτο ένα ακόμα κόρνερ για την Παναχαϊκή. Έχει φτάσει στα 7, τα πρώτα 27 λεπτά.

16:28 Νέα καλή φάση στο 24'΄, με τον Πολυχρόνη να κοντρολάρει τη μπάλα εντός περιοχής, αλλά το σουτ του να φεύγει συρτά άουτ(πλάγια δεξιά).

Ξαναπιάνει βροχή εν τω μεταξύ.

16:26 Πολύ καλή στιγμή για την Παναχαϊκή. Ο Λουμπαρδέας σε πρώτο χρόνο δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και στη συνέχεια της φάσης το σουτ που επιχείρησε ο Φωτάκης κόντραρε στα σώματα των αμυντικών της Δόξας.

16:25  Καλή φάση στο 20' για την Παναχαϊκή. Όμορφη προσπάθεια του Μαστραντωνάκη από δεξιά, βγάζει τη σέντρα, αλλά 3 παίκτες της Παναχαϊκής δε συνεννοούνται για να σκοράρουν, χάνοντας την ευκαιρία.

16:22 Απειλεί η Δόξα Μεγαλόπολης. Στο 15′ ο Κατσαρός δοκίμασε το σουτ από αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ενώ στο 17′ εντυπωσιακή απόκρουση του Βρονταρά σε κεφαλιά του Κατσαρού. Ο δεύτερος βοηθός Καραμέρος είχε υποδείξει σε θέση οφσάιντ τον παίκτη της Δόξας και η φάση δεν μέτρησε.

16:20 Δύο σημαντικές φάσεις για τις δύο ομάδες σε ένα λεπτό.

Στο 11' ο Μαστραντωνάκης έδωσε από δεξιά στον Βλάχο, που σέντραρε συρτά, αλλά ο γυριστό που επιχείρησε ο Ελευθεριάδης δεν απείλησε τον Μακρυνιώτη.

Στο 12'  η Δόξα απάντησε με τον Δρόσο, που βρήκε χώρο εκτός περιοχής, σούταρε αλλά ο Βρονταράς είδε τη μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

16:18 Η Παναχαϊκή πιέζει στο μισό γήπεδο και τη Μεγαλόπολη να αμύνεται σθεναρά. Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες.

16:10 Τα πρώτα της δύο κόρνερ κέρδισε η Παναχαϊκή στο 5ο λεπτό. Εντείνουν την πίεσή τους οι κοκκινόμαυροι.

16:05 Με πεντάλεπτη καθυστέρηση ξεκίνησε η αναμέτρηση. Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο αγώνας στο Παμπελοποννησιακό ξεκίνησε με την Παναχαϊκή να πιέζει από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Εκτός αποστολής για το ματς έμειναν οι Ζιώγκας, Σούλης Β., Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Χούσα, Αδαμόπουλος, Πιτταράς, Καθάριος, Πατάπης, Γεωργαντόπουλος και Βασιλείου.

16:01 Περίπου 1000 φίλαθλοι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Περίπου 15-20 οπαδοί της Δόξας αναμεσά τους.

Οι αρχικές εντεκάδες:

Παναχαϊκή (Οφρυφόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλς, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Πολυχρόνης, Μαστραντωνάκης, Σιαλμάς

Δόξα Μεγαλόπολης (Κούβαλης): Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Μαυριώτης, Λυμπερόπουλος Ν, Λυμπερόπουλος Δ

*Τιμήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των κοκκινόμαυρων, Δημήτρης Κύζας πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports