Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Ιστορική ήττα για τον Προμηθέα με 81-71 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Μπάσκετ: Ιστορική ήττα για τον Προμηθέα ...

Η ομάδα του Βετούλα κοίταξε στα μάτια τους "πράσινους"

Ο Προμηθέας στην παρθενική του παρουσία στην μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ, έδειξε τις προθέσεις του στο φετινό πρωτάθλημα, όπου γνώρισε την ήττα με 81-71 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα ήταν ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Προμηθέας μπήκε δυνατά στο τερέν, καταφέρνοντας να προηγηθεί με 11-6. Στη συνέχεια ισοφαρίστηκε σε 13-13, ενώ η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 20-17 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πατρινή ομάδα, αν και βρέθηκε να χάνει με 41-29 δύο λεπτά περίπου πριν το τέλος της περιόδου, κατάφερε να επανέλθει και να πάει στα αποδυτήρια χάνοντας με 43-36.

Στην τρίτη περίοδο ο Προμηθέας βρέθηκε και πάλι πίσω στο σκορ με διαφορά (67-50), ενώ ο Φαγιέ αποχώρησε από τον αγώνα με πέμπτο φάουλ.

Στην τελευταία περίοδο και πάλι η πατρινή ομάδα ανέκαμψε, πάλεψε και έμεινε μέσα στο ματς γνωρίζοντας την ήττα με 81-71.

Ο προπονητής του Προμηθέα Νίκος Βετούλας είχε στη διάθεσή του τους Γκίκα, Θ. Κυριλή, Αντερσον, Γιαννικόπουλο, Πέττα, Τσάμη, Μουρ, Γράβα, Γερομιχαλό, Τζόνσον και Σαρικόπουλο, ενώ επιστρέφει και ο Φαγιέ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μέση.

Ο αγώνας έγινε στο ΟΑΚΑ «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω τιμωρίας των «πρασίνων» από την περασμένη αγωνιστική. χρονιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports